20. november 2017
Sidste år modtog skuespiller Lene Vestergård Stevnsprisen for forestillingen: "Klint". Hvem skal have prisen i år? Foto: Henrik Fisker
Sidste år modtog skuespiller Lene Vestergård Stevnsprisen for forestillingen: "Klint". Hvem skal have prisen i år? Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvem skal have Stevnsprisen?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvem skal have Stevnsprisen?
Stevns - 17. oktober 2017 kl. 15:00
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er det atter tid til at indstille kandidater til årets Stevnspris. Den er hvert år siden 1993 blevet uddelt til en forening eller til en person, der har gjort en særlig indsats for kulturen eller foreningslivet i Stevns Kommune.

Sidste år gik prisen til skuespiller Lene Vestergård for hendes arbejde som instruktør og tovholder på forestillingen: Klint, der over fire aftener blev opført i Pyramiden i Boesdal Kalkbrud.

Alle kan indstille kandidater til Stevnsprisen, men fristen for at indsende forslag er tirsdag 31. oktober. Forslag med motivation sendes til yaszac@stevns.dk.

Stevnsprisen uddeles af Folkeoplysningsudvalget ved en festlighed torsdag 14. december, hvor kommunen samtidig hædrer årets medaljevindere i idrættens verden.

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk