21. oktober 2018
Bjarne Nielsen (V) - bliver formand for det særlige Børn- og Ungeudvalg, der kan beslutte tvangsfjernelse af børn fra hjemmet. Foto: Henrik Fisker
Bjarne Nielsen (V) - bliver formand for det særlige Børn- og Ungeudvalg, der kan beslutte tvangsfjernelse af børn fra hjemmet. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Honorar til udvalg med særlig opgave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Honorar til udvalg med særlig opgave
Stevns - 17. december 2017 kl. 07:14
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nyvalgte kommunalbestyrelse vil indføre honorar til medlemmerne af det særlige Børn- og Ungeudvalg, der tager sig af de svære sager om tvangsfjernelser af børn fra hjemmet. Udvalget bør ikke forveksles med det stående udvalg for Børn, Unge og Læring.

Hidtil har de politisk udpegede medlemmer ikke fået honorar ud over vederlaget for at være medlem af Kommunalbestyrelsen. Men fremover skal formanden modtage 10 procent af borgmesterlønnen. Det svarer i 2018 til 81.707 kroner om året, mens det menige medlem af udvalget skal have samme honorar som medlemmerne af de stående udvalg, dvs. 27.208 kroner om året.

Den nye kommunalbestyrelse udpegede Bjarne Nielsen (V) som formand for Børn- og Ungeudvalget med Flemming Petersen (V) som suppleant. Line Krogh Lay (R) bliver menigt medlem af udvalget med Mikkel Lundemann Rasmussen (K) som suppleant.

Herudover blev følgende udpeget til diverse råd, bestyrelser m.v.:

Kommunekontaktrådet (KKR): Anette Mortensen (V) med Steen S. Hansen (S) som suppleant.

KL's repræsentantskab: Borgmester Anette Mortensen er født medlem med Steen S. Hansen som suppleant.

Delegerede til KL's delegeretmøde: Anette Mortensen og Steen S. Hansen, stedfortrædere: Steen Nielsen (S) og Mikkel Lundemann Rasmussen. Desuden Jan Jespersen (EL), stedfortræder: Jørgen Larsen (Nyt Stevns).

Beredskabskommissionen: Anette Mortensen.

Tegningsret for kommunen: Borgmester, første og anden viceborgmester (dvs. Anette Mortensen, Steen S. Hansen og Varly Jensen (DF)).

Den nye kommunalbestyrelse mødes igen på torsdag 21. december for at udpege flere medlemmer til diverse råd, nævn m.v.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk