21. februar 2020
Det plejer at være et tilløbsstykke, når Stevns Fødevarenetværk holder høstmarked hos Engvang Frugt på Varpelevvej lige uden for Strøby.
gallery icon

Se billedserie

Det plejer at være et tilløbsstykke, når Stevns Fødevarenetværk holder høstmarked hos Engvang Frugt på Varpelevvej lige uden for Strøby.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høstmarked hos fødevarenetværk på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høstmarked hos fødevarenetværk på søndag
Stevns - 11. september 2018 kl. 15:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Fødevarenetværk åbner på søndag 16. september dørene op for det årlige Høstmarked hos Engvang Frugtplantage lige ud for Strøby fra klokken 10-16. Her er alt, hvad hjertet kan begære af lokale råvarer og specialiteter. Og det er gratis at deltage.

arrow Læs også: Kåring af en Stevnspizza på høstmarked

Der vil være masser at se og smage, når de mindre fødevarevirksomheder på og udenfor Stevns samt andre producenter stiller op med deres boder til høstmarkedet hos Engvang Frugtplantage.

- Høstmarkedet er kulminationen på et helt års arbejde i marken, stalden og frugtplantagen for et væld af fødevareproducenter på Stevns og omegn. Vi byder folk indenfor, fordi vi rigtig gerne vil vise frugten af vores arbejde og samtidig slå et slag for, at Stevns er et sted, hvor vi producerer fødevarer af høj kvalitet, siger Dan Christensen, der er indehaver af Engvang Frugtplantage og formand for Stevns Fødevarenetværk.

Du kan udover Engvang Frugtplantage møde blandt andet Klippingegård, Skovgård Gårdbutik, Tessebølle Får og Uld, Karise Bageri, Den gule bil, Præstø Vingård, Liquer is, Brinkholm samt Livsnyder og Bonderøv. De stiller alle op med lækre varer og delikatesser.

Horisonten lægger traditionen tro også vejen forbi, hvor de serverer deres friske æblekage med æbler fra offentlige træer.

I løbet af dagen vil der være aktiviteter for både store og små. Der arrangeres blandt andet vandreture ned til ådalen og ture med plukketoget og i hestevogn, hvor man kommer rundt på plantagen og kan høre om bl.a. Stevnskirsebær-projektet.

Du kan også sætte dig ned foran bålet hos »Vandreture på det skønne Stevns« og lave snobrød eller varme skumfiduser.

Der er også mulighed for at få sig en lille pause med en god kop kaffe og et stykke kage til efter at have gået rundt imellem de mange boder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk