14. juli 2020
Lørdag er høst- og kræmmermarked i Hårlev med masser af aktivitet. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Lørdag er høst- og kræmmermarked i Hårlev med masser af aktivitet. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Høstfest i handelsbyen på lørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Høstfest i handelsbyen på lørdag
Stevns - 14. august 2019 kl. 15:27
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Så er der igen gang i underholdningen og Hårlevs handelsliv, når Hårlev Borger- og Erhvervsforening (HBE) på lørdag holder sit årlige høst og kræmmermarked på parkeringspladsen overfor stationen.

Samme dag og sted starter cykelløbet Tour de Hårlev fra klokken 10, som det de senere år er blevet til en fast tradition.

Selve høstmarkedet starter allerede klokken med, at borgmester Anette Mortensen åbner festen, og der er som traditionen også byder gratis morgenbord til de første 50 korgenfriske stevnsboer, som møder op.

På pladsen er der lidt blandet »landhandel« med erhverv, politik og kræmmere, så det vil være en dag med masser af gode tilbud og info, som det er svært at fravælge, hvis man vil vide, hvad der rører sig i lokalområdet.

samtidig med at cykelløbet skydes i gang af lokalpolitiker Line Krogh Lay (R), så spiller Hitfingers op med musik på pladsen klokken 10.

klokken 11 kommer klovnen Joye og laver trylleri sammen med de fremmødte børn.

Fra klokken 11.30 kan det godt være, at sulten så småt begynder at indfinde sig, men så er det jo godt, at HBE har tænkt ind i deres program, at man fra dette tidspunkt kan købe dagens menu.

Klokken 13 kommer der gang i den med opvisning i linedans, som El-Passo, står for, inden høstmarkedet langsomt lukkes ned klokken 14.

På pladsen finder man selvfølgelig også en hoppeborg til børnene samt gamle biler for entusiaster i alle aldre. Ape-klubben har som vanligt også meldt deres ankomst med deres små køretøjer.

I cykelløbet kan man i år tilmelde sig fire forskellige ruter igennem det østsjællandske landskab.

Jo mon ikke det bliver en festdag i Hårlev, og hvis du ikke har fået en stadeplads eller gerne vil med på cykeltur så skriv til cykeljohnny@live.dk eller ring til Johnny Andersen på 22593164.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk