18. september 2021
Lise Melohn, der har taget dagens foto til sommerpostkort-serien, er her på vej til Rødvig fra sin bopæl i Solrød.
gallery icon

Se billedserie

Lise Melohn, der har taget dagens foto til sommerpostkort-serien, er her på vej til Rødvig fra sin bopæl i Solrød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hilsen fra Solrød - Stevns er skøn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hilsen fra Solrød - Stevns er skøn
Stevns - 26. juli 2021 kl. 17:09
Af Erik Nielsen

Redaktionen har fået tilsendt et par sommerpostkort fra Lise Melohn, der bor i Solrød, men ynder at besøge Stevns og specielt Rødvig - ikke kun om sommeren, men på alle tider af året.

»Jeg har et par billeder fra Rødvig. De er fra marts, så de overholder ikke helt sommerpostkort-konceptet. Turen fra Solrød foregik på en Corona-lukket dag i tog med mundbind. Jeg plejer at rejse flere gange om året, så turen tog jeg helt for mig selv for dog at være lidt »turistagtig«. Rødvig er et fantastisk sted, som er et besøg værd hele året. Det var en rigtig dejlig dag. God sommer til alle,« skriver Lise Melohn om sine fotos.

For at man kan se, at Rødvig stadig er et dejligt sted at besøge i juli måned, har redaktionen tilknyttet et foto taget på stranden i Rødvig i fredags.

Send dit sommerpostkort
Fra og med skolernes sommerferie mandag 28. juni genstartede vi en serie her på Stevns-siderne. Vi kaldte sidste sommer serien: Sommerpostkort, som man også kan se i logoet her ved denne artikel.

Alle har mulighed for at sende et sommerfoto til redaktionen, som viser en begivenhed, et smukt motiv eller en sjov episode. Det er dog et krav, at fotoet er taget inden for Stevns Kommunes grænser. Det er derfor også vigtigt, at man skriver både hvor, hvornår og af hvem, fotoet er taget. Billederne må gerne være fotos af ældre dato - vi skal blot vide årstallet, hvis det er muligt.

Vi vil med andre ord gerne høre om og se jeres gode/sjove motiver og sommeroplevelser fra Stevns.

Send en digital version af fotoet i høj opløsning til stevns.red »Sommerpostkort« i emnefeltet. Vi udbetaler ikke honorar for brug af billederne.

Redaktionen vil så trykke de indsendte fotos i avisen og publicere det på sn.dk/stevns hen over sommeren og frem til slutningen af skolernes sommerferie i uge 32.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk