17. december 2017
Centerchef Daniel Gottrup takkede for de to billedværker med omkring 100 stevnske børns hænder klippet ud af kulørt karton og sat i rammer.
gallery icon

Se billedserie

Centerchef Daniel Gottrup takkede for de to billedværker med omkring 100 stevnske børns hænder klippet ud af kulørt karton og sat i rammer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: High fives til børnechefen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

High fives til børnechefen
Stevns - 21. september 2017 kl. 15:23
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stevns Kommunes centerchef for Børn og Læring Daniel Gottrup har fået udsmykning til sit kontor på rådhuset. Set på afstand ligner det to farvestrålende blomster af den slags, som man binder en høstbuket med. Men ved nærmere studie får man øje på en vrimmel af børnehænder klippet ud af kulørt karton.

Det kaldes high fives - en flad hånd med spredte fingre, der i mange sammenhænge bruges til en glad hilsen, når to mennesker, der vil hinanden det godt, mødes og klasker håndfladerne sammen som et symbol på viljen til samarbejde.

Daniel Gottrup startede først på året som ny centerchef for Børn og Læring i Stevns Kommune. Her overtog han et tomt kontor på rådhus uden megen pynt på væggene. Det bemærkede forældreforeningen: Giv Dit Barn En Stemme, da den i foråret var på besøg hos centerchefen.

- Daniel startede som centerchef for Børn og Læring tidligere på året, så vi fandt det passende at byde ham velkommen med en fin gave. Centeret samles ofte til møder på hans kontor, og vi tænkte, at de skulle have noget inspirerende at se på. Nu har de fået denne gave fra børnene i kommunen - de børn, som de arbejder for at give gode rammer, forklarer Julie Stenderup, der er formand for forældreforeningen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk