12. august 2020
Kunstnerisk leder Stuart Goodstein sidder her bag instruktør Christine Exner og skuespiller Katrine Falkenberg. De tre andre skuespillere  i Rødvig Revyen Revyperler kunne ikke være der til præsentationen af holdet onsdag. Det er Jacob Weble, der er den eneste genganger fra i år samt Kim Brandt og Stine Prætorius. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Kunstnerisk leder Stuart Goodstein sidder her bag instruktør Christine Exner og skuespiller Katrine Falkenberg. De tre andre skuespillere i Rødvig Revyen Revyperler kunne ikke være der til præsentationen af holdet onsdag. Det er Jacob Weble, der er den eneste genganger fra i år samt Kim Brandt og Stine Prætorius. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Her er det nye revyhold i Rødvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Her er det nye revyhold i Rødvig
Stevns - 10. oktober 2019 kl. 13:07
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Rødvig Revyen Revyperler har sat sit hold for sommeren 2020 og det blev præsenteret på et pressemøde på Konference og Hotel Klinten i Rødvig. Èn af skuespillerne samt den kunstneriske leder og instruktøren deltog i mødet. Se herunder, hvem der er med på det kunstneriske hold ved næste års revy.

arrow Læs også: Revy vil flytte sig med nyt hold - mindre nostalgi flere nye numre
Kunstnerisk leder

Stuart Goodstein er atter kapelmester, og han har i de sidste fem år stået for trioen med Lars Fabiansen på guitar og Carsten Milner Henriksen på trommer. Nu skal han for andet år også stå for den kunstneriske ledelse. Stuart har både Crazy Christmas Cabaret og et utal af filmmusiknumre på cv'et.

Instruktør

Christine Exner er uddannet på Statens Teaterskole 2000. Udover at have medvirket i både film og tv-produktioner som »Hold om mig« og »Emma og julemanden« har hun bevist sit komiske talent i det populære satireprogram Krysters kartel og været aktiv på den danske revy-scene igennem flere år i Græsted Revyen, hvor hun også har været instruktør.

Skuespillere

Katrine Falkenberg er uddannet på Royal Academy of Music i London i 2004. Hun var i 2007 finalist i Dansk Melodi Grand Prix. Hun har også udgivet flere albums. Hun har medvirket i Crazy Christmas Cabaret i Tivoli, og det er det tætteste hun kommer på at have beskæftiget sig med revygenren.

Stine Prætorius er uddannet på Skuespillerskolen ved Odense Teater 1999-2003. Hun har medvirket i en del teaterstykker på Det Kongelige Teater På film har hun medvirket i Lad de små børn (2004) og på tv blev hun pludselig et kendt ansigt, da hun først medvirkede i Livvagterne og siden i rollen som Louise Raben i Forbrydelsen II.

Kim Brandt autodidakt skuespiller og sanger, har medvirket i utallige skuespil og musicals siden 1995 og har de seneste år blandt andet medvirket i Ganløse Revyen, Randers Sommerrevy, Rottefælden, Hurup Revyen og i flere år i revyen Schou-tur.

Jacob Weble er den eneste genganger fra 2019-revyen i Rødvig. Han modtog i 2002 Reumerts Talentpris. Har desuden skrevet seks teaterstykker og flere revytekster - også til sidste års revy. Han har spillet på mange forskellige teatre, og på film og tv er han især kendt for sin rolle som Pivert i tv-serien Klovn. Han har desuden medvirket i Strisser på Samsø, Cecilie, Forbrydelsen II og julekalenderen: Mikkel og Guldkortet.

arrow Rødvig Revyen får en stærk samarbejdspartner
10. oktober 2019 kl. 13:02 Opdateret: kl. 13:23
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk