26. januar 2020
Den »nye« linjeføring, som nu også er underkendt. Afgørelsen i Natur- og Miljøklagenævnet får nu politikerne til at skrinlægge projektet med en cykelsti i Ådalen mellem Hellested og Hårlev. Kort: Stevns Kommune
Den »nye« linjeføring, som nu også er underkendt. Afgørelsen i Natur- og Miljøklagenævnet får nu politikerne til at skrinlægge projektet med en cykelsti i Ådalen mellem Hellested og Hårlev. Kort: Stevns Kommune
Foto: sørbre
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hellested-cykelsti er skrinlagt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hellested-cykelsti er skrinlagt
Stevns - 12. januar 2015 kl. 13:46
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tredje gang er lykkens gang, siger det gamle mundheld. Men det tør politikerne i Stevns Kommune ikke lade komme an på en prøve, så nu bliver hele projektet med at lave cykelsti fra Hellested til Hårlev skrinlagt.

arrow Læs også: Hellested ønsker stadig en cykelsti

To gange har Natur- og Miljøklagenævnet underkendt den linjeføring, som de lokale politikere og forvaltningen i Stevns Kommune er nået frem til.

- Vi kan ikke gå videre med den sag, da både det økonomiske grundlag samt formålet med stien nu har ændret sig så radikalt, at vi skal begynde helt forfra. Vi kan ikke arbejde videre på den gamle beslutning i Kommunalbestyrelsen, konkluderer Flemming Petersen (V), der er formand for Plan- og Teknikudvalget, som havde cykelstien til diskussion på sit seneste møde:

- Vi kan ikke mere forvente at få udbetalt tilskud fra cykelpuljen, da det nu er et helt andet projekt. Og dermed skal Stevns Kommune finansiere det hele selv, tilføjer han.

I forbindelse med licitationen i 2013 fik lavestbydende entreprenør en accept, som var betinget af, at klagesagen faldt ud til fordel for projektet. Entreprenøren har fået besked om udfaldet.

Der var afsat i alt 7,8 millioner kroner i budget 2013 til projektets gennemførelse.

Heraf er der i 2013 og 2014 allerede brugt i alt cirka 618.000 kroner til projektering og arealerhvervelse. Arealerhvervelsen i Stevns Kommune er afsluttet.

Læs mere om sagen i DAGBLADET Stevns mandag

arrow Den nye bestyrelse i Hellested Borgerforening
28. januar 2015 kl. 06:00 Opdateret: kl. 11:48

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk