11. juli 2020
Fra venstre er det Clara , Isabella, Celina og Kathrine fra 7.a, da de er rundt i Store Heddinge for at sætte plakater op til Store Heddinge Skoles lysevent i Munkegårdsparken. Foto: Erik Nielsen
Fra venstre er det Clara , Isabella, Celina og Kathrine fra 7.a, da de er rundt i Store Heddinge for at sætte plakater op til Store Heddinge Skoles lysevent i Munkegårdsparken. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hele skolen skal samle ind og skabe lysfest til fordel for kræftramte i næste uge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hele skolen skal samle ind og skabe lysfest til fordel for kræftramte i næste uge
Stevns - 20. oktober 2019 kl. 12:09
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De seneste fire år har den årgang, der nu går på 9. klassetrin på Store Heddinge Skole, hvert år i uge 43 samlet ind til Kræftens Bekæmpelse. Men i år går hele skolen med på indsamlingsprojektet. Alle klasser på skolen skal således i aktion.

Ligesom de øvrige år skal der samles pant ind til det gode formål, og derfor vil der i alle klasselokaler være tomme plasticposer, klar til at blive fyldt med pantflasker og -dåser.

Torsdag 24. oktober arrangeres der lysevent i Munkegårdsparken, hvor alle er velkomne til at kigge forbi mellem klokken 18 og 20 for at være med til at støtte op om den gode sag.

Her kan man købe lotterilodder, og der er gode præmier sponseret af byens butikker. Der vil også være salg af kage og lysposer. Og al overskud går til Kræftens Bekæmpelse,

Celina, Clara, Isabella og Kathrine, der alle går i 7.a. var således forbi redaktionen under deres tur rundt i byen for at hænge plakater op om arrangementet.

Eleverne i klasen har selv lavet de flotte plakater, som kommer op at hænge rundt omkring i byen og på skolen.

- Vi håber at slå rekorden fra 2017, hvor der blev indsamlet 35.293 kroner, siger Celina til DAGBLADET.

Og mon ikke det lykkes, nu hvor hele skolen i fælles indsats går til kamp for at knække kræften. Det er lærerne Stinna Birk Nielsen og Helle Kühl, der er ankerpersoner i arrangementet fra skolens side.

Knæk Cancer er et samarbejde mellem Kræftens Bekæmpelse og TV2, som hvert efterår dedikerer en hel uge, nemlig uge 43, til oplysning om og indsamling til projekter, der nytter i kampen mod kræft.

Ugen kulminerer i et stort indsamlingsshow på TV 2 lørdag den 26. oktober, hvor også indsamlingsbeløbet fra Store Heddinge Skole bliver doneret.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk