19. november 2017
Hanne Kristensen og sønnen Kasper blev tirsdag eftermiddag hædret af politiet for en indsats, hvor de bragte en spritbilist til standsning. Foto: Kenn Thomsen
Hanne Kristensen og sønnen Kasper blev tirsdag eftermiddag hædret af politiet for en indsats, hvor de bragte en spritbilist til standsning. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hanne og Kasper stoppede en fulderik i bil og kontaktede politiet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hanne og Kasper stoppede en fulderik i bil og kontaktede politiet
Stevns - 13. september 2017 kl. 13:08
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilen foran slingrede faretruende fra side til side. Hanne Kristensen blev noget nervøs, da hun 31. januar i år var på vej med sin søn, Kasper, fra Hotherskolen i Hårlev til skoletandlægeklinikken i Store Heddinge.

- Jeg vil kalde det meget spændende kørsel, siger hun til DAGBLADET, tirsdag eftermiddag, hvor den fungerende politidirektør Bitte Dyrberg ved Midt- og Vestsjællands Politi netop har uddelt en dusør samt et diplom til Hanne og hendes søn.

Den januar-dag bragte de nemlig den særdeles spiritus-påvirkede fører af en sølvgrå Peugeot til standsning lige uden for Klippinge inden den kom ud på den meget trafikerede Stevnsvej mod Store Heddinge.

- Det lykkedes at køre ind foran bilen og bremse lige så stille op, så den standsede. Derefter gik jeg over til føreren og spurgte: Har du drukket og bad om nøglen. Hvis jeg ikke havde gjort det, er jeg bange for, at der både førerene og andre snart ville have befundet sig i en ulykke, der kunne have gået helt galt, forklarer Hanne Kristensen, der første gang så den slingrende Peugeot lige omkring gartnerriet på Tingvej.

Læs hele deres historie i DAGBLADET Stevns onsdag

Tip os

Del din historie eller billeder

Send en e-mail til:
sndk@sn.dk

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk