3. juni 2020
Per Jensen fra Mænds Mødesteder var tirsdag en travl mand. Startende med P4 sjælland klokken 07.40, derefter P1 Morgen kl. 08.33. Så til Men?s Health Week konferencen, hvor han og projektet i Strøby blev hædret. Privatfoto
Per Jensen fra Mænds Mødesteder var tirsdag en travl mand. Startende med P4 sjælland klokken 07.40, derefter P1 Morgen kl. 08.33. Så til Men?s Health Week konferencen, hvor han og projektet i Strøby blev hædret. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæder til mande-projekt fra Stevns

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæder til mande-projekt fra Stevns
Stevns - 08. juni 2016 kl. 11:14
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mænds Mødesteder, som har til huse i Strøby, blev tirsdag hædret med en pris, som gav landsdækkende opmærksomhed om projektet på Stevns, der har udviklet sig til noget helt unikt.

arrow Læs også: Ny mand i spidsen for succes-historien: Mænds Mødesteder

Mænds Mødesteder med Per Jensen i spidsen fik således Forum for Mænds Sundheds-pris ved den officielle åbning af dette års Men's Health Week, hvor sundheds- og ældreminister Sophie Løhde holdt åbningstalen.

Inden hun gjorde det, havde Per Jensen fra Mænds Mødesteder på Blommevej 3 i Strøby talt til forsamlingen om initiativet på Stevns, der hver uge kan samle op til 64 lokale mandfolk.

- Vi støtter og hjælper hinanden med det, vi kan og har kompetencer til. Dermed løser vi op for en bedre dag for os alle, sagde han blandt andet.

Han fortalte også, at man har en ugentlig motion hver onsdag, hvor deltagerne får sig en fast, rask gåtur på fem-seks kilometer samt en månedlig samlet udflugt i det blå, som bliver arrangeret af mænd, der er gode til at organisere.

Det hele foregår i en atmosfære af hygge.

- Alle hjælper hinanden med det, som de kan. Det er en slags sundhed i praksis, som Per Jensen forklarede, inden han sammen med et lignende projekt i Billund fik overrakt prisen.

arrow Billeder: Mændene mødtes over grillmaden i sundhedens tegn
15. juni 2018 kl. 14:24 Opdateret: kl. 12:43
arrow Flere fondstilskud til Mænds Mødesteder
30. november 2017 kl. 14:16 Opdateret: kl. 13:10
arrow Billeder: Mette hos mændene på Blommevej
02. september 2017 kl. 06:30 Opdateret: kl. 17:21
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk