27. marts 2019
Det er vældigt idyllisk beliggende ved gadekæret - Klintely Hotel. På internettet kan man dog fortsat booke ophold her via booking.com. Foto:  Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Det er vældigt idyllisk beliggende ved gadekæret - Klintely Hotel. På internettet kan man dog fortsat booke ophold her via booking.com. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håndværkere og lejere tørret for deres penge i hotel-projekt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håndværkere og lejere tørret for deres penge i hotel-projekt
Opdateret 15. juni 2018 kl. 08:44
Stevns - 14. juni 2018 kl. 13:22
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klintely Hotel er på overfladen åbnet til påske i landsbyidyllen ved gadekæret i Højerup - lige ned til verdensarven Stevns Klint.

arrow Læs også: Hotel-ansvarlig dømt til at betale

På Booking.com har man således kunnet booke ophold helt tilbage fra april. Det er der også nogle, som har gjort ifølge anmeldelser på sitet. Pengene er blevet hævet på deres kreditkort - dog uden at man har fået et ophold.

DAGBLADET Stevns har igennem et stykke tid været i kontakt med to uafhængige personer, som allerede i december måned hver for sig fik afgjort en sag i det lokale huslejenævn i forbindelse med, at de hver for sig havde lejet en lejlighed af den ansvarlige for Klintely Hotel, Caroline Möller - troede de. De kom nemlig begge frem til et ufærdigt sted, hvor intet var klar eller i orden.

Inden da havde de dog nået at betale leje for en måned samt depositum. Nu forsøger de begge at hente deres penge hjem igennem retssystemet.

DAGBLADET har også været i kontakt med flere håndværkere, der har anseelige beløb til gode hos Klintely Hotel for arbejde, de har udført på adressen i Højerup.

I det såkaldte centrale virksomhedsregister (CVR) er Klintely Hotel fortsat aktivt med Pelle Estelle Caroline Möller som fuldt ansvarlig.

DAGBLADET har ringet til Caroline Möller for at få hendes kommentar til den fogedsag, som er sat i værk og de civile retssager, der er under opsejling.

- Det kender jeg ikke noget til. Jeg har ikke modtaget nogle henvendelser fra retsvæsnet, siger hun til DAGBLADET og opfordrer til, at avisen sender retspapirerne til hende, og så vil hun svare:

- Jeg kan jo ikke svare på noget, jeg ikke kender til.

- Jeg kan selvfølgelig ikke sende personlige retsdokumenter til dig. Men jeg har set dem med dit navn påtegnet, og jeg ved, hvad der står i dem, så du må også have modtaget dokumenter og breve fra både Fogedretten og Retten i Roskilde.

- Nej det har jeg ikke, og jeg har heller ikke underskrevet nogle lejekontrakter personligt.

- Det har jeg ellers sort på hvidt, at du har. Og det er din personlige underskrift, som står påtegnet, og sagerne er afgjort i Huslejenævnet?

- Du kan skrive, hvad du vil. Det er jo et frit land vi lever i, svarer Pelle Estelle Caroline Möller, inden hun smækker røret på.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Køge torsdag 14. juni

Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på linket her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy?utm_source=FAXE&utm_medium=SN&utm_campaign=avislink

arrow Omstridt hotel er nu lukket af for bookinger via Booking.com
28. juni 2018 kl. 09:30 Opdateret: kl. 09:31
arrow Betalende turister møder lukket hoteldør
27. juni 2018 kl. 12:40 Opdateret: kl. 12:46
arrow Fælles front for sagsanlæg mod hotel-ansvarlig
23. juni 2018 kl. 06:25 Opdateret: kl. 19:28

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk