14. december 2017
Stevnshallen (tv.) skal renoveres og ikke rives ned, så den kan bruges i byggeperioden, slog et stort flertal i Kommunalbestyrelsen fast med vedtagelsen af næste års budget. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Stevnshallen (tv.) skal renoveres og ikke rives ned, så den kan bruges i byggeperioden, slog et stort flertal i Kommunalbestyrelsen fast med vedtagelsen af næste års budget. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grønt lys til renovering af Stevnshallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grønt lys til renovering af Stevnshallen
Stevns - 13. oktober 2017 kl. 15:05
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Flere års diskussion om Stevnshallens fremtid sluttede torsdag aften med en principvedtagelse, da flertalsgruppens budgetforslag blev vedtaget med bredt flertal. Det betyder, at købstadens 50 år gamle hal bevares og skal renoveres, og i tilknytning hertil opføres en ny opvisningshal. Herefter bliver den gamle hal til opvisningshal. Det skriver DAGBLADET Stevns fredag.

Det samlede budget til Stevnshallen udgør de kommende fire år omkring 38 millioner kroner, og hallen bliver dermed det største anlægsarbejde i den kommende valgperiode. De første seks millioner skal bruges i 2018, hvor den nuværende hal får bl.a. nyt tag. Fra 2019 til 2021 opføres den nye opvisningshal, og det hele bygges sammen med Stevnsbadet - svømmehallen, der ligger ved siden af Stevnshallen.

Ved andenbehandlingen af budgettet stod Nyt Stevns alene med sit synspunkt, at den nuværende hal skal rives ned for at opføre en ny.

- Det dur simpelthen ikke at bygge videre på en 50 år gammel hal. Vi ønsker en energirigtig hal, og det får man kun ved at bygge nyt, sagde Inge Milbrat i sin ordførertale.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk