18. januar 2019
Søren Svensson er skovarbejder og har taget initiativ til "Vandreture på det skønne Stevns", som også er blevet godkendt som officiel partner med  Verdensarv Stevns. Nu kan du komme med på en gratis tur rundt i landskabet andenpinsedag. Privatfoto
Søren Svensson er skovarbejder og har taget initiativ til "Vandreture på det skønne Stevns", som også er blevet godkendt som officiel partner med Verdensarv Stevns. Nu kan du komme med på en gratis tur rundt i landskabet andenpinsedag. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis vandretur med guide andenpinsedag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis vandretur med guide andenpinsedag
Stevns - 17. maj 2018 kl. 15:06
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vandretur på det skønne Stevns er et nyt initiativ, der inviterer til en guidet pinsetur på verdensarven mandag 21. maj klokken 9.50 med udgangspunkt fra Store Heddinge Station, så det passer med toget fra Køge og Rødvig. Det skriver DAGBLADET.

arrow Læs også: Billeder: Søren er ordblind - men et naturtalent som formidler

Denne andenpinsedag går turen fra Store Heddinge station til Mandehoved, hvor Stevns Naturcenter ligger. Herfra går man videre ad trampestien mod Rødvig.

- Vi spiser vores medbragte mad på Stevns Fyrcenter, lyder det fra Søren Svensson, der er initiativtageren og står bag Vandreture på det skønne Stevns, der også er blevet godkendt som officiel partner med verdensarven.

Han forklarer, at han sammen med de fremmødte går videre fra fyrcentret til Højerup og ser verdensarven, hvor den tager sig allerbedst ud.

- Derfra går vi forbi koldkrigsmuseet og Boesdal og turen slutter i Rødvig, hvor der kan købes is, siger Søren Svensson og lægger til, at turen er på cirka 25 km, og at den slutter cirka klokken 15.

Det er helt gratis at deltage, men man skal selv medbringe mad og drikke til turen.

Søren Svensson er skovarbejder og ved en masse om naturen og specielt naturen her på Stevns.

arrow Bliv guidet på gratis gåtur fra Rødvig til Faxe Ladeplads
20. juni 2018 kl. 15:04 Opdateret: kl. 13:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk