19. februar 2020
På søndag er det gratis at komme i Stevnsbadet ved Den Store Svømmedag mellem klokken 10 og 16.
gallery icon

Se billedserie

På søndag er det gratis at komme i Stevnsbadet ved Den Store Svømmedag mellem klokken 10 og 16.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis svømmehal ved stort arrangement

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis svømmehal ved stort arrangement
Stevns - 04. oktober 2019 kl. 15:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Når det landsdækkende svømmearrangement Den Store Svømmedag løber af stabelen på søndag d. 6. oktober, vil den lokale svømmeklub SHS Stevns og Stevnsbadet i Store Heddinge igen i år være med i kapløbet om flotte pengepræmier. Og alle kan være med i konkurrencen og hjælpe klubben med at vinde.

Det er gratis at komme i svømmehallen og deltage denne dag, da det primære formål med dagen er at få flest mulige svømmeglade mennesker en tur i den lokale svømmehal. Og der stilles ikke krav til deltagerne om, hvor langt der svømmes - alle meter tæller.

Gratis entre
Derfor er det også svømmeklubbens håb, at så mange som muligt vil kigge forbi Stevnsbadet i Store Heddinge på søndag i tidsrummet 10-16, hvor dørene er åbne for en gratis svømmetur.

- Alle er velkomne: unge som ældre, store som små. Det eneste krav vi stiller er, at du skal kunne svømme og have lyst til at hjælpe din lokale svømmeklub med at få svømmet flest meter eller få flest personer i vandet, lyder det fra Tine Jensen, der er svømmeskoleleder for SHS Stevns

Den Store Svømmedag arrangeres af Dansk Svømmeunion i samarbejde med de deltagende svømmeklubber og svømmehaller over hele landet.

Alle, som møder op og hopper en tur i vandet, modtager et diplom som bevis for deltagelse i arrangementet.

Du kan også hjælpe
Til så stort et arrangement er der også brug for hjælp til at løse andre opgaver. Alle de svømmendes baner skal tælles, og til det er der brug for banetællere, der sidder og noterer, hvor langt der bliver svømmet. Det er en overkommelig opgave, og imens kan resten af familien svømme, leger i det lille bassin eller i en pause forny energien med en tur i det varme bassin, som i dagens anledning kun koster 25 kroner per person.

Kontakt koordinator Morten Jakobsen på 42180354, hvis du vil afsætte en time eller mere i tidsrummet 10-16 med din hjælp.

Som sponsor for SHS Stevns er Rema 1000 i Strøby Egede, der hjælper til med energi i form af frisk frugt til alle deltagere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk