18. januar 2018
Birthe Kjær er altid kvinde for at sprede fest og glade dage omkring sig. Så mon ikke hun kan trække stevnsboer og turister til gratis havefest i Strøby midt i juli måned. Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Birthe Kjær er altid kvinde for at sprede fest og glade dage omkring sig. Så mon ikke hun kan trække stevnsboer og turister til gratis havefest i Strøby midt i juli måned. Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis fest med Birthe Kjær og Rasmus Nøhr i Strøby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis fest med Birthe Kjær og Rasmus Nøhr i Strøby
Stevns - 14. marts 2017 kl. 13:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sammen skaber vi »Danmark Dejligst » - en havefest på Stevns. Sådan lyder fra Betina Baden, der sammen med flere andre lokale ildsjæle har sat sig for at deltage i Rasmus Nøhrs festivalturné til sommer.

Havefesten, som den kaldes, åbner nemlig for indtægter til jeres det lokale foreningsarbejde.

Derfor er de lokale ildsjæle på Stevns gået sammen om at skabe endnu mere livs- og musikglæde på Stevns, når »Danmark Dejligst«, som musikeren Rasmus Nøhr står bag, drager på landsdækkende festivalturné til sommer.

De kommer til Stevns lørdag 22 juli i år, og arrangementet vil foregå på plænerne ved Strøby Idrætscenter. På plakaten er indtil videre Rasmus Nøhr og Birthe Kjær samt »up coming«-bands og lokale bands.

- Der arbejdes ydermere på at sætte en børnemusiker/-sanger på plakaten, da musikfesten er for alle aldre, siger Betina Baden.

Alle frivillige, interesserede foreninger, lokale erhvervsdrivende, sponsorer, mad og fødevareproducenter, musikere og kunsthåndværkere inviteres til et præsentationsmøde tirsdag 28. marts klokken 19-20, efterfulgt af en stiftende generalforsamling for frivilligeforeningen: Danmark Dejligst Stevns. Det kommer til at foregår i Frivillighedscentret på Hovedgaden.

Er din forening interesseret i at deltage, kan man kontakte »Danmark Dejligst Stevns« via facebook eller på mail til Betina Baden på betinabaden@gmail.com

Initiativgruppen består også udover Betina Baden også af Conni Olsgaard, Pernille Worm, Egon Wille og Henrik Kragh.

Læs mere i DAGBLADET Stevns tirsdag

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk