23. januar 2020
Fire indsamlere fra Hellested gik for 18. år i træk ud med indsamlingsbøtterne for Dansk Røde Kors. Fra venstre er det Ib Hansen, Kalle Mathiesen, Karen Secher og Annegrethe Mathiesen. Privatfoto
Fire indsamlere fra Hellested gik for 18. år i træk ud med indsamlingsbøtterne for Dansk Røde Kors. Fra venstre er det Ib Hansen, Kalle Mathiesen, Karen Secher og Annegrethe Mathiesen. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt 26.000 kr. til Dansk Røde Kors

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt 26.000 kr. til Dansk Røde Kors
Opdateret 08. oktober 2019 kl. 10:12
Stevns - 07. oktober 2019 kl. 19:19
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Røde Kors på Stevns kunne søndag aften sende 26.159,50 kroner til landskontoret som det stevnske bidrag ved den årlige landsindsamling. Resultatet ligger en del under sidste års bidrag på 33.500 kroner, hvor et stort antal elever på Gymnastikefterskolen Stevns hjalp til. I år er det ikke lykkedes at få en tilsvarende aftale med skolen.

Dermed kom kun 21 indsamlere på gaden, og de dækkede tilsammen 20 ruter. Det giver 1245 kroner pr. indsamler, hvilket er et ganske pænt beløb - og som vidner om, at der er mange flere bidrag at hente til Røde Kors' humanitære arbejde såvel ude som hjemme, hvis det kunne lykkes at mobilisere flere indsamlere.

- Vi er kede af, at vi kun kunne stille med så få indsamlere. Men de, som var med, har gjort en superflot indsats, og alle har givet tilbagemeldinger om meget søde mennesker, der lukkede dørene op. Der var mange, der havde pengene klar, fordi de vidste, at der var landsindsamling, siger Ida Secher Bille, der igen i år var indsamlingsleder.

Igen i år sørgede fire frivillige fra Hellested for, at dette område var godt dækket ind. De fik tilsammen 6073,50 kroner ind. Ib Hansen fra Hellested samlede personligt 1869,50 kroner ind, som blev dagens bedste resultat - tæt fulgt af Tove Jensen fra Klippinge, der kom hjem med 1867,50 kroner. Heri er ikke medregnet bidrag via MobilePay, der for hele Stevns indbragte 3690 kroner, og som er regnet med i det samlede indsamlingsbeløb.

Karl Peter Andersen fra Traktørstedet Højeruplund havde doneret vandflasker til alle indsamlere.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk