23. oktober 2021
Formand for Stevns Turistforening, Claus Høgenhaug, har fået godsforvalter Carsten L. Jakobsen med i sin bestyrelse for Stevns Turistforening. Foto: Klaus Slavensky
Formand for Stevns Turistforening, Claus Høgenhaug, har fået godsforvalter Carsten L. Jakobsen med i sin bestyrelse for Stevns Turistforening. Foto: Klaus Slavensky
Foto: Klaus Slavensky
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godsforvalter ind i turistbestyrelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godsforvalter ind i turistbestyrelse
Stevns - 09. oktober 2021 kl. 11:05

Stevns: Beretningen blev godkendt, ligesom regnskab og budget, da Stevns turistforening holdt generalforsamling. Og da Roula Albitar, fra virksomheden Bella, trådte ud af bestyrelsen, blev Carsten L. Jakobsen, der er godsforvalter på Gjorslev, enstemmigt valgt i stedet.

arrow Læs også: Ambitiøse mål for turismen

Den nye bestyrelse består således af Claus Høgenhaug, Jens Carl Jørgensen, Carsten. L. Jakobsen, Kathrine Hendriksen, Dan Christensen og med suppleanterne: Karl Peter Andersen og Johs Chr. Johansen.

Formand Claus Høgenhaug havde i øvrigt en appel til kommunen og politikerne, og den satte spotlight på en mulig "miljøskandale", når det københavnske byggeprojekt: Lynetteholm vil dumpe forurenet jordaffald i Øresund.

- Der er stor risiko for forurening af vores fine strande på Stevns, og det er ødelæggende for vores vandmiljø. Lad det ikke ske, lød opråbet til politikerne, som blev efterfulgt af en løsningsmodel fra firmaer, som kan rense sådant slam, så det ikke ødelægger turismen og dermed økonomien for mange stevnske virksomheder.

Under eventuelt takkede Gert Nielsen for bidraget til Køge-Stevns-Faxe Skakklubs arrangement på Gjorslev Slot, hvor 68 spillere deltog, og han håbede på at kunne gentage succesen i 2022 med ingen ringere end den norske verdensmester: Magnus Carlsen som særlig gæst.

sky

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk