7. juni 2020
Godsejer Jens Edward Tesdorpf (billedet)  har ansat Carsten Ladegaard Jacobsen som godsforvalter af Gjorslev fra og med 1. februar. Foto: Erik Nielsen
Godsejer Jens Edward Tesdorpf (billedet) har ansat Carsten Ladegaard Jacobsen som godsforvalter af Gjorslev fra og med 1. februar. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godsejer overdrager ansvar for Gjorslev til en godsforvalter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godsejer overdrager ansvar for Gjorslev til en godsforvalter
Opdateret 18. december 2019 kl. 14:26
Stevns - 18. december 2019 kl. 12:09
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Godsejer Jens Edward Tesdorpf har fra og med 1. februar ansat en såkaldt godsforvalter, der kommer til at varetage det overordnede ansvar for Gjorslev Gods. Det bliver Carsten Ladegaard Jacobsen, der er agronom og afdelingsleder i landets største rådgivningsvirksomhed for landmænd: Sagro.

arrow Læs også: Ejeren af Gjorslev Gods flytter hjem

Det oplyser godset i en kortfattet meddelelse over for DAGBLADET.

Carsten Ladegaard Jakobsen er 56 år gammel og skal afløse godsfuldmægtig Lars Honoré, som går på pension 1.april. De to får således et overlap på et par måneder, hvor Lars Honoré står til rådighed for den nye godsforvalter.

Den nye øverste leder på Gjorslev flytter sammen med sin hustru til Stevns fra det jyske, hvor de i det nye år får bolig på godset.

Jens Edward Tesdorpf bliver boende på slottet, men har altså nu hyret en forvalter til at have det overordnede ansvar, da han selv vil ud og arbejde med sin faglige baggrund som biotek-ingeniør. En uddannelse Jens Edward Tesdorpf færdiggjorde i sommer.

I 2015 gik han i lære som godsejer, mens han endnu læste til ingeniør - og i januar 2018 overtog Jens Edward Tesdorpf Gjorslev Gods efter sin far, Peter Henrik Tesdorpf, der døde senere samme år.

arrow Mindeord: En stevnsbo af hjertet
27. august 2018 kl. 13:46 Opdateret: kl. 12:57
arrow Mindeord: Godsejerens sidste fanfare
27. august 2018 kl. 13:42 Opdateret: kl. 12:56
arrow Mindeord: Et fyrtårn er slukket
27. august 2018 kl. 13:37 Opdateret: kl. 12:55
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk