18. oktober 2019
Denne maske fra et kloster i Nepal er én af de mange rekvisitter, som Agnete Christiansen har hjembragt fra sine rejser over hele verden. Foto: Henrik Fisker
Denne maske fra et kloster i Nepal er én af de mange rekvisitter, som Agnete Christiansen har hjembragt fra sine rejser over hele verden. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Globetrotter på 85 fortæller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Globetrotter på 85 fortæller
Stevns - 08. maj 2019 kl. 06:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Agnete Christiansen er en særdeles aktiv og energifyldt kvinde, der i en alder af 85 år netop har skrevet en bog om sit lange, spændende liv. Den vilde blomst er titlen, der refererer til hende selv, for ligesom de vilde blomster er hun ikke til at standse.

Hun bor fortsat i sit eget, store hus i Strøby Ladeplads, hvor hun omgiver sig med en lang række minder fra sine mange rejser Jorden rundt. Agnete Christiansen er lidt af en globetrotter med mere end 40 lande på sit kort. Når hun vender hjem fra sine rejser, er hun altid travlt optaget af at berette om sine oplevelser - i studiekredse hjemme hos sig selv og ved offentlige foredrag.

Det sidste bliver der nu mulighed for, når Agnete Christiansen på mandag 13. maj kommer til Store Heddinge Bibliotek for at fortælle om sit spændende liv. Foredraget er opkaldt efter bogen og hedder: Den vilde blomst, og det ledsages af billeder fra et udvalg af hendes mange rejser. Som optakt til foredraget har biblioteket lavet en miniudstilling med fotos fra hendes hjem i Strøby Ladeplads.

Foredraget begynder kl. 19 og ventes at vare to timer. Der er gratis adgang, men man skal hente en billet på forhånd. Det gør man på hjemmesiden: stevnsbib.dk eller på Stevns Bibliotekernes Facebook-side - begge steder under Begivenheder.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk