17. juni 2019
Formand Ralf B. Hansen fra Rødvig G&I (tv) og idrætskonsulent Martin Christensen fra DGI Storstrømmen er rigtigt glade for den store interesse, der var for deres fælles cross-løb i Boesdal Kalkbrud. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Formand Ralf B. Hansen fra Rødvig G&I (tv) og idrætskonsulent Martin Christensen fra DGI Storstrømmen er rigtigt glade for den store interesse, der var for deres fælles cross-løb i Boesdal Kalkbrud. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Glæde hos arrangører af crossløb

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Glæde hos arrangører af crossløb
Opdateret 15. januar 2018 kl. 14:16
Stevns - 15. januar 2018 kl. 13:32
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag kunne man se utallige løbere løbe oppe på kanten af klinten og kalkbruddet, samtidig med at der var fyldt godt op med løbere nede i selve det nedlagte kalkbrud i Boesdal.

arrow Læs også: Løbeklub er Storstrømmens bedste - igen

DGI Storstrømmen og Rødvig G&I's løbeklub havde inviteret til crossløb, og det takkede mange ja til og betalte det beskedne deltagergebyr på 85 kroner.

- På forhånd var 418 løbere tilmeldt dagens løb, mens yderligere 25 efter-tilmeldte sig på dagen. Kun 380 løbere gennemførte ruten, hvilket må skyldes at mange af de løbere, der har købt samlet tilmelding til alle vinterens fire crossløb var forhindrede i dag, lyder det fra en glad Martin Christensen, der er idrætskosulent i løb hos DGI Storstrømmen.

Det var således tredje runde af i alt fire. Den sidste runde løbes søndag 4. februar i Knuthenlund Skov ved Stokkemarke på Lolland.

i samarbejde med Østofte G&IF.
På trods af, der dermed var rekordmange tilmeldt DGI Storstrømmens tredje ud af fire crossløb, så var der 63, der enten blev hjemme eller ikke gennemførte.

De 380, der mødte op og gennemførte, blev ud over den skarpe vind udfordret med de fedeste løberuter i det smukke og varierede terræn i det nedlagte kalkbrud.

Pyramiden blev brugt som både start og målområde, hvilket var en rigtig god idé denne blæsende dag. For selvom, der er mørkt i pyramidens indre, så kunne den på netop denne dag også bruges som et kæmpestort læ-skur før og efter løbet.

Rødvig G&I's løbeklub har stod for den praktiske afvikling af løbet sammen med DGI Storstrømmen. I den sammenhæng har idrætskonsulenten DGI haft et blændende samarbejde med klubben og dens repræsentanter.

- Vi er stolte af og glade for, at så mange mennesker er kommet til det sydlige Stevns sådan en råkold dag. Og det er gået rigtig godt, vi har kun fået positive tilbagemeldinger. Blandt andet har mange sagt, at ruten var rigtigt godt afmærket, så ingen var i tvivl om, hvor de skulle løbe hen selvom, der løber 380 løbere på kryds og tværs i området samtidig, forklarede Ralf B. Hansen, der er formand for Rødvig G&I.

arrow Kasper og Andreas fik en kold debut
15. januar 2018 kl. 13:32 Opdateret: kl. 13:03
arrow Billeder og video: Stort felt ved kold løbetur i Boesdal Kalkbrud
14. januar 2018 kl. 13:49 Opdateret: kl. 13:49

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk