18. april 2019
Naturplejedagen i Elbæk-engen har været holdt i en årrække.
Naturplejedagen i Elbæk-engen har været holdt i en årrække.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Giv naturen en hånd på søndag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Giv naturen en hånd på søndag
Stevns - 21. september 2018 kl. 12:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks Naturfredningsforening og Tryggevælde- og Stevns Ådals Bevarelse indbyder på søndag alle interesserede til en arbejdsdag i Elbæk-engen, der ligger på østsiden af Køgevej nord for Store Tårnby.

- Kom med ud på søndag til én af Stevns Kommunes helt store naturperler I Tryggevælde Ådal og vær med til at sikre de mange små fine blomster på engen et levested for fremtiden. Her er stilhed og masser af frisk luft. Her er både fastboende og migrerende fugle i massevis. Få søndagens motion og giv samtidig naturen en hånd, lyder opfordringen fra de to foreninger.

Elbæk-engen er ejet af Danmarks Naturfond. Gunner og Merete Nielsens køer græsser hver sommer engen, så de holder alle de større urter nede, men elletræerne bryder de sig absolut ikke om. Derfor skyder de lystigt op og skygger alle de fine blomster væk.

Men nu er køerne kommet op på den tilstødende græsmark, så det er tid at få bugt med elleopvæksten.

På søndag 23. september er der derfor naturplejedag på Elbæk-engen mellem kl. 11 og 16, hvor alle er velkomne. Det er klogt at medbringe gummistøvler. Foreningerne medbringer ekstra ørnenæb og en kratrydder og sørger for øl og vand til frokosten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk