22. oktober 2019
Søndag kl. 13 er der mulighed for en kystvandring i Gjorslev Bøgeskov.
Søndag kl. 13 er der mulighed for en kystvandring i Gjorslev Bøgeskov.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå en tur langs den smukke kyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå en tur langs den smukke kyst
Opdateret 24. maj 2019 kl. 13:16
Stevns - 24. maj 2019 kl. 12:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danmarks smukke kyster er igen i fokus, når familier og venner er inviteret til at gå tur langs vandet søndag 26. maj, hvor Kystvandringen løber af stablen. I Stevns Kommune kan deltagere gå tur i Gjorslev Bøgeskov.

Bag eventen står Hjerteforeningen og Danmarks Naturfredningsforening. Kystvandringen så dagens lys i 2012, og gåturene langs Danmarks kyster finder i år sted for ottende år i træk.

- Turene langs de danske kyster bliver en dag, hvor fællesskab og storslået natur kommer i centrum. Uanset om du brænder for at være en del af et fællesskab, om motionen er det vigtigste, eller om det er en naturoplevelse, du er ude efter, så byder kystvandringen på det hele, siger John Valeur, der er næstformand i Hjerteforeningen på Stevns.

Starten går søndag kl. 13 fra parkeringspladsen ved Traktørstedet Bøgeskoven. Turen er cirka seks kilometer lang og går langs kysten nord for traktørstedet.

Det er gratis at deltage, og der er ingen tilmelding. Efter turen er der mulighed for at købe kaffe og kage på traktørstedet.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk