16. maj 2021
Der er mulighed for en travetur i Bøgeskoven og samtidig give et bidrag til Scleroseforeningen lørdag 1. maj kl. 11.00. Foto: Henrik Fisker
Der er mulighed for en travetur i Bøgeskoven og samtidig give et bidrag til Scleroseforeningen lørdag 1. maj kl. 11.00. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gå en tur for Scleroseforeningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gå en tur for Scleroseforeningen
Stevns - 20. april 2021 kl. 15:26

You Go Girl er en sammenslutning af kvinder, der støtter Scleroseforeningen, og som lørdag 1. maj vil gå en tur med sponsorstøtte, der doneres til det gode formål.

På Stevns er der mulighed for en gåtur i Bøgeskoven, oplyser den lokale fundraiser: Nina Jakobsen.

- Jeg har tilmeldt mig Scleroseforeningens Walk 1. maj. Der får man en online indsamling med, der støtter forskning i sclerose. Så hvis du har lyst til at støtte en god sag, kan du vælge at donere anonymt eller med navn - alle bidrag er vigtige og tæller.

- Hvis du gerne vil have lidt for pengene, som du donerer - om ikke andet så lidt frisk luft, motion og hyggeligt samvær - så er planen at vi mødes på p-pladsen ved toiletbygningen i Bøgeskoven på Stevns kl. 11. Derfra kan man så gå en tur i skoven, på stranden eller begge dele, hvis man føler for det. Vi har planer om at have en grill med, hvis vejret tillader det, så medbring, hvad I har lyst til at grille, hvis I er friske på det, og så tænder vi op i grillen ved 12-12.30 tiden, alt efter hvor meget motion vi trænger til den dag, og så hygger vi derefter. Bare husk noget at sidde på og noget at spise af, skriver Nina Jakobsen.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk