22. juni 2021
Ulla Otbo fra Skælskør er aktuel på fyrcentret med udstillingen: »Lys og hav«. Privatfoto
Ulla Otbo fra Skælskør er aktuel på fyrcentret med udstillingen: »Lys og hav«. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fyret genåbner med akvareller

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fyret genåbner med akvareller
Stevns - 06. maj 2021 kl. 14:32

Efter en lang vinter med coronanedlukning kan man nu atter se kunst i den gamle fyrmesterbolig ved Stevns Fyr. Her kan man fra på lørdag opleve udstillingen: Lys og hav. Det er Ulla Otbo fra Skælskør, der udstiller sine naturtro akvareller.

Hun har malet akvarel i mange år og har altid været fascineret af lyset og letheden i akvarel. På de fleste af hendes værker kan man se havet. Det er også tilfældet på nogle af akvarellerne med danske fyrtårne, lige fra Svaneke og Hammeren Fyr på Bornholm, Sprogø Fyr - og selvfølgelig også Stevns Fyr. Derudover finder man også et par helt lokale motiver fra Rødvig og Stevns Klint i udstillingen.

De seneste par år har Ulla Otbo også arbejdet med plakatgrafik og har indtil videre kreeret fire by-plakater. I anledning af udstillingen har hun endda fremstillet en lille plakat af Stevns Akvareludstilling på Stevns Fyrcenter.

Som følge af coronarestriktionerne holdes der ikke fernisering, men udstillingen er åben for besøgende i perioden 8. maj til og med 13. juni. Der er åbent fredage kl. 14-17 og lørdage, søndage samt helligdage kl. 11-17. Der er fri entré til udstillingen.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstå du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk