15. juni 2021
Robert Nielsen har efter 26 år forladt formandsposten i Fugleskydningsselskabet Det Nordlige Stevns af 1882. Foto: Jørgen Skjoldan
Robert Nielsen har efter 26 år forladt formandsposten i Fugleskydningsselskabet Det Nordlige Stevns af 1882. Foto: Jørgen Skjoldan
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fugleskydere valgte ny formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fugleskydere valgte ny formand
Stevns - 03. juni 2021 kl. 06:36

Efter 26 år som formand for Fugleskydningsselskabet Det Nordlige Stevns af 1882 valgte Robert Nielsen at trække sig på årets generalforsamling, der blev afviklet i sidste uge på Restuarant Udsigten på Strøby Strand. Som hans afløser valgte den nye bestyrelse Peter Luie Nielsen.

Robert Nielsens sidste formandsberetning blev samtidig hans korteste, idet der grundet corona ikke var nogen aktiviteter at berette om. Som følge af den aflyste fugleskydning i 2020 fik fuglekongen i 2019: Henrik Hemmingsen forlænget sin regeringsperiode med et år - det er første gang i foreningens lange historie, at det er sket.

Men om alt går vel, afvikles foreningens 139. fugleskydning mandag 12. juli ved Restaurant Udsigten. Skydetilladelsen er i hus, og salget af skydekort kan gå i gang.

Som følge af aflysningen af fugleskydningen har der ikke været nogen indtægter, og regnskabet endte derfor med et underskud på 7229 kroner.

På valg til bestyrelsen var Robert Nielsen, Johnny Thorsen og Carsten Pedersen - alle tre modtog genvalg. Som suppleanter blev Henrik Nielsen og Martin Hildebrandt genvalgt.

Ud valget af ny formand konstituerede bestyrelsen sig med Bruno Madsen som næstformand, Bjørn Birkedal som kasser, Svend Jensen som sekretær og Johnny Thorsen som fanebærer, alle genvalg. Den øvrige bestyrelse består af: Niels Hegelund, Tim Ougter Olsen, Carsten Pedersen og Robert Nielsen.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk