9. december 2019
I 2014 opførte Stevns Friluftsscene »Rottefængeren«.
I 2014 opførte Stevns Friluftsscene »Rottefængeren«.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Friluftsscenen fejrer fødselsdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Friluftsscenen fejrer fødselsdag
Stevns - 11. august 2019 kl. 10:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag 14. september fejrer Stevns Friluftsscene sin 30-års fødselsdag - det sker kl. 15.30 med god mad, underholdning og hyggeligt selskab på Restaurant Harmonien i Rødvig. Alle med interesse for Friluftsscenen er inviteret, og arrangørerne leder især efter tidligere medvirkende, som ikke har været med i nogle år, og som de derfor ikke har kontaktoplysninger på.

Fødselsdagen var egentlig i marts, idet Friluftsscenen blev stiftet 13. marts1989 som resultat af et samarbejde mellem Sydstevns og Lille Heddinge Forsamlingshuse i årene forinden. Bestyrelsen for den nye teaterforening bestod af medlemmer fra begge foreningsbestyrelser, og begge forsamlingshuse bevilligede 500 kroner som startkapital. Allerede i sommeren 1989 var Stevns Friluftsscene parat med sin første sommerforestilling: Landmandsliv.

Herefter har Friluftsscenen hver sommer troligt opført sangspil, musicals og et enkelt skuespil i det fri omkring sankthans. Først på Mindehøjvej ved Havnelev, siden i amfiteateret på Gymnastikefterskolen Stevns. Her bor Friluftscenen fortsat og råder i dag over egen systue, eget mødelokale, egen opbevaring til rekvisitter, kulisser, teknik og andet samt øvelokale, mm.

Foruden den stort anlagte sommerforestilling i det fri opfører Stevns Friluftsscene hvert år en juleforestilling - en tradition, der blev grundlagt i 1991. Her har man kunnet se kendte juleklassikere som Nøddebo Præstegård, men også julekavalkader og -kabareter og sågar nyskrevne julemusicals. Derudover har medlemmerne optrådt til forskellige private og offentlige arrangementer i årenes løb.

Der er en egenbetaling for deltagerne i fødselsdagsfesten på 150 kroner, der dækker udgifter til mad, kage og snacks. Tilmelding foregår til Mia Skjold på mobil: 26 15 26 26 eller mail: billetter@stevnsfriluftsscene.dk senest 31. august.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk