15. oktober 2019
Modelfoto
Modelfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fremmed mand krammede og kyssede to 12-årige piger ved stationen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fremmed mand krammede og kyssede to 12-årige piger ved stationen
Opdateret 19. juni 2019 kl. 10:59
Stevns - 19. juni 2019 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet kom tirsdag aften til Store Heddinge for at undersøge en sag, hvor to 12-årige piger fra henholdsvis Store Heddinge og Rødvig havde oplyst, at de havde fået kram og kys på kinden af en fremmed mand. Det fik moderen til pigen fra Store Heddinge til at kontakte politiet kl. 18.36.

Datteren havde sammen med en anden 12-årig pige ud over kram og kys modtaget et visitkort, og en brochure fra Aktiv Sommer samt bolsjer fra den fremmede mand, der befandt sig ved stationen.

Betjentene har afhørt de to piger for at få klarlagt hændelsesforløbet og vil nu forsøge at få identificeret manden for høre hans version af sagen.

Den mistænkte blev beskrevet som: Mand, mellemøstlig af udseende, 45-50 år, 175-180 cm, kropsbygning: kraftig, hudfarve: brun, hårfarve: sort, hårlængde: kort, yderligere kendetegn: skæg på cirka fem centimeter. Han var iført en sort, langærmet sweatshirt, sorte beskidte shorts, der gik ned over knæene, og sorte sko. Han medbragte bolsjer i højre forlomme og brochurer med Aktiv Sommer-programmet. Manden talte dansk med accent.

Hvis manden bliver pågrebet, vil politiet vil herefter tage stilling til, om der er grundlag for en sigtelse mod ham på grund af hans adfærd over for pigerne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk