16. oktober 2018
Kommunaldirektør Per Røner betegnede i sin tale samarbejdet mellem Stevns Kommune og den lokale arbejdsgruppe i Rødvig som et forbillede for fremtidige projekter. Foto: Thomas Olsen
Kommunaldirektør Per Røner betegnede i sin tale samarbejdet mellem Stevns Kommune og den lokale arbejdsgruppe i Rødvig som et forbillede for fremtidige projekter. Foto: Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen +45 20471567
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fra boplads til sportshal i Rødvig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fra boplads til sportshal i Rødvig
Stevns - 20. november 2017 kl. 12:22
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Området, hvor den nye sportshal i Rødvig skal bygges lige uden for bygrænsen, har været samlingspunkt for mennesker meget langt tilbage i tiden. Og den nye hal bliver nu på ny et samlingspunkt for mange mennesker.

arrow Læs også: Fakta om Sydstevnshallen

- Rødvig har meget at byde ind med. At det ikke er en ny opdagelse fremgår jo også af arkæologernes fund af bosætning tilbage til bondestenalderen, hvor der lige præcis på dette sted, hvor vi står er fundet et kæmpe bygningsanlæg på næsten 18.000 kvadratmeter svarende til to fodboldbaner, sagde kommunaldirektør Per Røner fra Stevns Kommune, da han som én af de to talere på dagen satte ord på tilblivelsen af den nye hal i Rødvig:

- Uden sammenligning i øvrigt, så er den planlagte idrætshal også af stor betydning for borgerne i Rødvig og øvrige borgere i kommunen. Samarbejdet mellem kommunen og de lokale ildsjæle har gjort det hele muligt.

Læs reportagen i DAGBLADET Stevns mandag

arrow Formand om ny hal: Fælles er nøgleordet
20. november 2017 kl. 12:20 Opdateret: kl. 12:20
arrow Arbejdsgruppe bag hal i Rødvig får Stevnsprisen
20. november 2017 kl. 12:12 Opdateret: kl. 12:12

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk