23. januar 2019
Vigga Bro (th.) ser tilbage på et langt liv med mange oplevelse i den musikalske erindringsforestilling: "Sne", hvor også Birgit Løkke og Ida Bach Jensen er med som musikere.
Vigga Bro (th.) ser tilbage på et langt liv med mange oplevelse i den musikalske erindringsforestilling: "Sne", hvor også Birgit Løkke og Ida Bach Jensen er med som musikere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fortællingens grand old lady takker af i Snurretoppen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortællingens grand old lady takker af i Snurretoppen
Stevns - 13. januar 2018 kl. 14:19
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Legebarnet Vigga Bro fyldte i oktober 80 år. Om det er dette skarpe hjørne, der har fået hende til at ræsonnere, at tiden som feteret scenekunstner nærmer sig sin afslutning, skal være usagt. Men et faktum er det, at hun har stået på scenen i mere end 50 år og har medvirket i en lang række film og teaterforestillinger.

Et langt liv i teatrets tjeneste giver også en masse fortællinger. Ting, som hun har oplevet og har lyst til at fortælle andre om. Og er der noget, som Vigga Bro er god til, så er det at fortælle en historie.

Derfor er Stevns Teaterforening ekstra glade for at kunne præsentere netop hende til at optræde for sit publikum. Måske for sidste gang, for som sagt er Vigga Bro ved at lægge an til landing.

I efteråret havde hun premiere på forestillingen: Sne. En musikalsk fortælleforestilling, der kan opleves som en nysgerrig, musikalsk rejse ned gennem erindringerne og historierne. Sneen symboliserer i denne sammenhæng det hvide hår, som har bredt sig på hovedet af skuespilleren. Og når det handler om sne, er der naturligvis også slædefart bag halsende hunde, ørne og Knud Rasmussen med i historien, lover teaterforeningen.

Vigga Bro med »Sne« onsdag 24. januar kl. 19.30 i Snurretoppen. Den står ikke i sæsonprogrammet, men indgår alligevel i abonnementsordningen, da den erstatter en aflyst forestilling. Varighed: en time og 15 minutter. Billetter á 250 kroner (løssalg), 125 kroner (abonnement) og 60 kroner (unge) bestilles på www.stevns-teater.dk. Arr:: Stevns Teaterforening

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk