15. maj 2021
Måske er der ingen af de to tiltalte, der har dræbt Anders Mark Hansen. TT har i hvert fald ikke, sagde han advokat Kim Holst torsdag i sin afsluttende procedure.
Måske er der ingen af de to tiltalte, der har dræbt Anders Mark Hansen. TT har i hvert fald ikke, sagde han advokat Kim Holst torsdag i sin afsluttende procedure.
Foto: Kathrine Harvey
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsvarer: 34-årig for handicappet til at dræbe Anders

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsvarer: 34-årig for handicappet til at dræbe Anders

Den 34-årige TT, tiltalt for Stevns-drabet, var for svag til at kunne slå en ung mand ihjel, mener forsvarer.

Opdateret 03. februar 2013 kl. 07:37
Stevns - 31. januar 2013 kl. 15:16
Af Ritzau/Camilla Pedersen

Store rygsmerter på grund af flere diskosprolaps gør det fysisk umuligt for den drabstiltalte TT at slå den muskuløse 22-årige Anders Mark Hansen ihjel ved brutal fysisk vold den 2. marts på Stevns sidste år.

arrow Læs også: En afsluttet, bestialsk mordsag fra Stevns tages op i dokumentar

Det mener den 34-årige TT's forsvarer, Kim Holst, er det tungeste argument for, at TT - der bruger krykker permanent - skal frifindes for drabet på mekanikeren.

- Hvordan kan TT overmande en muskuløs ung mand, når TT har et massivt fysisk handicap, spørger Kim Holst retorisk under sin procedure ved Retten i Roskilde torsdag.

- TT var på ingen måde i stand til at overmande afdøde. Han kan ikke have gjort det, og derfor skal der ske frifindelse, siger forsvareren.

En overlæge har tidligere forklaret i retten, at TT var "dårligt gående og havde store smerter" efter en ulykke i maj 2011. Forsvarsadvokaten henviser yderligere til flere rapporter fra læger, hvor ingen mistænker TT for at simulere smerterne.

Modsat mener senioranklager Bente Schnack fra Statsadvokaten i København, at overvågningsbilleder fra McDonalds halvanden time inden drabet "gør al tvivl om TT's fysiske formåen overflødig".

Den 34-årige TT har ifølge anklageren været den, der udførte selve drabet i et jalousianfald over sms'er mellem TT's kæreste og den afdøde.

Også sms'erne kredsede forsvarer Kim Holst om i sin procedure. Han kalder det "fuldkommen vanvittigt" at påstå, at TT skulle have bygget et raseri og had op over for Anders på grund af "fire uskyldige sms'er" fra Anders til TTs kæreste R. De blev sendt tre uger inden drabet, og kæresten viser sms'erne til TT, og da han dagen efter sender beskeder til hende i Anders' navn for at teste hende, består hun prøven.

- Han havde jo fået sikret sig, at der ikke var noget i det fra R.s side. Hvad skulle have gjort, at TT skulle hade afdøde så meget?
, spørger forsvareren.

Skyldsspørgsmålet i sagen bliver afgjort mandag morgen.

arrow Advokat: Vidne i drabssag løber stor personlig risiko
27. februar 2017 kl. 14:09 Opdateret: kl. 16:18
arrow Nyt vidne i bestialsk mordsag hævder dømt ikke dræbte
26. februar 2017 kl. 07:58 Opdateret: kl. 06:16
arrow Drabschef: Fantastisk følelse at opklare drabet på Anders
23. december 2016 kl. 17:41 Opdateret: kl. 12:37
Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk