16. december 2018
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsamlingshus i en verden af liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsamlingshus i en verden af liv
Stevns - 14. marts 2018 kl. 14:03
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En verden af liv kaldte folkene bag årets lokale revy årets forestilling, der igen i år solgte ud i Hellested Forsamlingshus. Nu er der et vist personsammenfald mellem revyfolkene og aktivisterne i forsamlingshuset, der atter i år kunne se tilbage på et år med mange aktiviteter i det lokale samfund i Hellested.

- Vi vil jo gerne have et sted, hvor man ikke bare kører ud om morgenen, kommer hjem og lukker sin dør. Vi vil jo gerne bidrage til, at huset her er et sted, hvor vi mødes, ser hinanden an og har noget til fælles, sagde forsamlingshusets formand: Karen Secher i sin beretning, inden hun tog fat på at remse op, hvad huset i årets løb har været brugt til.

Ikke desto har der været tale om »et stille år«, når det gælder om nye investeringer i huset. Årsagen er ikke mindst, at bestyrelsen sparer op til at købe nyt køkkenudstyr. Ikke mindst »hænger komfurerne med næbbet«. Bl.a. har der været julelotteri med bidrag med mange sponsorer, så der blev et overskud på over 20.000 kroner. Hertil kommer bidrag fra såvel Danske Banks Fond som overskuddet fra onsdagscaféen, så en ny ovn nu er inden for rækkevidde.

Regnskabet sluttede med et overskud på mere end 44.000 kroner.

Hele bestyrelsen blev genvalgt og fortsætter uændret. Den ser således ud:

Karen Secher, formand, Corrina Larsen, næstformand, Karin Hansen, kasserer, Kalle Mathiesen, sekretær og derudover Allan Pedersen, Bjarne Christensen og Tom Larsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk