5. marts 2021
Der var lige så gabende tomt som på billedet, da politiets patrulje nåede frem til det grønne område bag Tinghuset i Store Heddinge. Foto: Bjørn Armbjørn
Der var lige så gabende tomt som på billedet, da politiets patrulje nåede frem til det grønne område bag Tinghuset i Store Heddinge. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Forsamlingsforbud: Politiet kørte forgæves to gange

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Forsamlingsforbud: Politiet kørte forgæves to gange
Stevns - 23. februar 2021 kl. 13:38
Af Henrik Fisker

To gange mandag var en politipatrulje i Store Heddinge for at lede efter unge mennesker, som var blevet anmeldt af en lokal borger. Begge gange måtte betjentene dog køre fra stedet med uforrettet sag.

Kl. 14.08 fik politiets servicecenter en henvendelse fra en lokal borger om, at der jævnligt var forsamlet for mange mennesker i et grønt område ved Østergade bag Tinghuset. Der var ofte tale om unge mennesker, der kunne være forsamlet op til 20 personer trods forsamlingsforbuddet på maksimalt fem personer, lød det fra borgeren.

En patrulje kørte til området og kunne ved 16.00-tiden konstatere, at der ikke var nogen i området. Politiet foretog sig således ikke yderligere i anledning af denne henvendelse.

Kl. 21.30 henvendte en lokal borger sig til politiet, fordi op mod 10 unge havde forsamlet sig ved bænkene i Algade, hvor de forstyrrede de omkringboende med drikkeri samt råben og skrigen. En patrulje kørte til området og mødte kun ganske få unge, der ikke larmede eller i øvrigt gav anledning til indgriben fra politiets side. Ingen blev sigtet for noget i anledning af denne borgerhenvendelse, hedder det i politiets døgnrapport.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk