21. januar 2019
Dette område fra den nuværende Aldi og ned forbi den tidligere Bent Møller-møbelbutik bliver omdrejningspunktet, når der torsdag 8. marts klokken 19 skal holdes formøde om et helt nyt Aldi-byggeri i Store Heddinge. 				  Foto: Erik Nielsen
Dette område fra den nuværende Aldi og ned forbi den tidligere Bent Møller-møbelbutik bliver omdrejningspunktet, når der torsdag 8. marts klokken 19 skal holdes formøde om et helt nyt Aldi-byggeri i Store Heddinge. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formøde om ny Aldi-bygning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formøde om ny Aldi-bygning
Stevns - 11. februar 2018 kl. 06:26
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er sat gang i en lokalplanproces samt et nyt kommuneplantillæg for at gøre plads til en ny dagligvarebutik i Store Heddinge på cirka 1500 kvadratmeter i Rengegade på arealerne, hvor Aldi og Bent Møllers møbelbutik havde til huse.

arrow Læs også: Nu står der møbler i banken

Nu er der berammet et formøde, hvor for de berørte parter i området. Formøde til lokalplan nummer 188 for en ny Aldi i Rengegade er på det seneste møde i Plan-, Miljø- og Fritidsudvalget fastsat til torsdag 8. marts klokken 19. Der er dog endnu ikke oplyst et mødested.

Projektet er i gang med Edvars & Edvars Arkitekter, der på vegne af Linderberg Group A/S har søgt om at komme i gang med at bygge et nyt kæmpe byggeri på de to grunde.

I forbindelse med det store byggeprojekt skal de eksisterende bygninger fjernes, og ifølge tegningerne skal butikken vendes med siden ud til Renggade og pakerings-arealet skal flyttes, så det bliver samlet over imod den nuværende Jem & Fix-butik.

Bygningerne som ønskes fjernet er den eksisterende Aldi-bygning samt hele møbelbutikken, hvor der tidligere var mekaniker og autoforhandler.

Den nye Aldi-bygning ønskes opført i overensstemmelse med Aldi-koncernens nye koncept, som er en murstens bygning med fladt tag.

Den nye butik skal være på knap 1.500 kvadratmeter brutto-etageareal til dagligvarer. Den eksisterende butik er på 800 kvadratmeter, så det bliver næsten en fordobling af størrelsen.

arrow Aldi bygger ny butik - alt rives ned
15. december 2017 kl. 13:55 Opdateret: kl. 10:40

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk