22. november 2017
- Én ting er sikkert: Det er bare ikke godt nok. Jeg vil derfor arbejde på en midlertidig løsning, så vi i hvert fald kan få data- og wifi-dækningen til at fungere hen over sommeren, og man i det mindste kan komme i kontakt med myndighederne via en 112-app på mobiltelefonen, siger Steen S. Hansen til DAGBLADET.
gallery icon

Se billedserie

- Én ting er sikkert: Det er bare ikke godt nok. Jeg vil derfor arbejde på en midlertidig løsning, så vi i hvert fald kan få data- og wifi-dækningen til at fungere hen over sommeren, og man i det mindste kan komme i kontakt med myndighederne via en 112-app på mobiltelefonen, siger Steen S. Hansen til DAGBLADET.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Formand tager årelangt mobilproblem op - nu som hastesag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Formand tager årelangt mobilproblem op - nu som hastesag
Stevns - 15. maj 2017 kl. 12:50
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tilbage i februar svarede formanden for Plan- og Teknikudvalget: Steen S. Hansen (S) på DAGBLADET's spørgsmål:

arrow Læs også: Bøgeskoven må vente med telemast

- Vil kommunen gå økonomisk ind i konkrete projekter såsom at bygge master og søge om, at der eventuelt kan sættes forstærkere op?

- Når jeg svarer på mine egne og Socialdemokratiets vegne, så er vi klar til at sætte mobilmaster op med kommunal finansiering. Det vil vi bestemt ikke gå imod - vi kan ikke leve med de eksisterende forhold mere, sagde han dengang.

Siden er der dog ikke rigtigt sket noget i den forbindelse. Men nu vil formanden tage det specifikke spørgsmål om dækningen i Bøgeskoven op i Plan- og Teknikudvalget som en ekstraordinær sag, når der holdes møde i morgen: tirsdag.

Her skal master og dækning i Gjorslev Bøgeskov diskuteres i forlængelse af et planlagt punkt om mulige bredbåndsprojekter i Lund, Frøslev og Strøbylille.

- Problemet er stadigvæk, at selv om vi bliver enige om at sætte mobilmaster op ved Bøgeskoven, så kan vi ikke tvinge teleselskaberne til at benytte sig af dem. Det gør de kun, hvis de kan se en økonomisk fordel i det. Og dermed bliver det skatteyderne på Stevns, som komme til at betale for noget, som alle andre får uden beregning, lyder det fra Steen S. Hansen.

- Hvad har I tænkt at gøre nu og her, hvor I skal diskutere det i udvalget? Der vil vel også fremadrettet opstå ulykker ved Bøgeskoven?

- Det ved jeg mere om i morgen efter mødet. Men én ting er sikkert: Det er bare ikke godt nok. Jeg vil derfor arbejde på en midlertidig løsning, så vi i hvert fald kan få data- og wifi-dækningen til at fungere hen over sommeren, og man i det mindste kan komme i kontakt med myndighederne via en 112-app på mobiltelefonen, siger Steen S. Hansen til DAGBLADET.

Læs mere i DAGBLADET Stevns mandag

arrow Turist-wifi lægges på hylden
15. juni 2017 kl. 06:12 Opdateret: kl. 15:03
arrow Se her hvor der er bedre mobildækning på vej
14. juni 2017 kl. 14:26 Opdateret: kl. 14:31
arrow Syv nye telemaster til Stevns
14. juni 2017 kl. 13:14 Opdateret: kl. 14:10
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk