18. november 2018
Teatermusicalen: »The Book of Mormons« spiller på Det Ny Teater i København, og Foreningen Norden Stevns har reserveret billetter. Foto: Kenn Thomsen
Teatermusicalen: »The Book of Mormons« spiller på Det Ny Teater i København, og Foreningen Norden Stevns har reserveret billetter. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foreningen Norden tager på teatertur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foreningen Norden tager på teatertur
Stevns - 10. februar 2018 kl. 15:25
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreningen Norden Stevns prøver noget nyt: Lørdag 17. marts inviterer bestyrelsen dels til generalforsamling, dels på en teatertur til Det Ny Teater.

- Vi starter med generalforsamling kl. 11 på Harmonien i Rødvig. Har du en nordisk sjæl, så er der ledige pladser i bestyrelsen. Kl. 12 serveres frokost - her er såvel deltagere i generalforsamlingen som deltagere i teaterturen velkomne. Kl. 13 er der afgang med bus til Det Ny Teater, hvor vi skal se The Book of Mormons, iscenesat af Kasper Holten, og med Silas Holst og Carsten Svendsen er som et perfekt par - to topmusikalske vitaminindsprøjtninger, lyder opfordringen fra bestyrelsen.

Teaterturen er åben for alle, men prisen er forskellig. Medlemmer af Foreningen Norden skal betale 550 kroner for frokost, bus og teater, mens ikke-medlemmer må slippe 650 kroner.

Bindende tilmelding senest onsdag 14. februar til Susanne Madsen, tlf.: 5650 6842 / 3028 6842 mail: ms.maglehoej@mail.dk, eller Helle Johannsen 2324 7575.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk