28. oktober 2020
Dronning Margrethe er omdrejningspunktet i Lars Hovbakke Sørensens foredrag tirsdag 29. september i Sankt Katharina Kirke. Foto Thomas Olsen
gallery icon

Se billedserie

Dronning Margrethe er omdrejningspunktet i Lars Hovbakke Sørensens foredrag tirsdag 29. september i Sankt Katharina Kirke. Foto Thomas Olsen
Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om hele Danmarks dronning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om hele Danmarks dronning
Stevns - 25. september 2020 kl. 20:06

Forfatter og foredragsholder Lars Hovbakke Sørensen kommer nu endelig og fortæller om Dronning Margrethe, der 16. april fyldte 80 år. Egentlig skulle han have holdt sit foredrag i Sankt Katharina Kirke i marts, men dengang blev det aflyst på grund af corona-epidemien.

Han vil fortælle om den nu næstlængst regerende monark i Danmarks historie, og desuden en af Europas mest populære regenter.

Lars Hovbakke Sørensen er én af de mest anvendte kommentatorer og analytikere i både tv, radio og aviser af aktuel dansk og europæisk politik samt andre aktuelle samfundsforhold (eksempelvis kongehuset i det moderne samfund).

Lars har skrevet adskillige bøger og artikler, og er adjunkt ved Professionshøjskolen Absalon og har tidligere også undervist ved blandt andet Københavns Universitet, Aarhus Universitet, Nordisk Journalistcenter og Danmarks Journalisthøjskole.

I sine foredrag formår han at give en særlig vinkel, som passer til det aktuelle publikum.

I foråret 2014 fik: »En europæisk Danmarkshistorie. Fra oldtiden til i dag« Statens Kunstfonds pris for litteratur.

Så kom og hør en fantastisk formidler fortælle om vores monark!

Det hele finder sted i Sankt Katharina Kirke tIrsdag 29. september klokken 19. I pausen bydes der på en forfriskning. Der er gratis entré og alle er hjerteligt velkomne.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk