23. februar 2020
Lymfødemer og de problemer, som de skaber, behandles på et offentligt møde mandag 3. februar kl. 19 på Frivillighedscentret i Hårlev.
Lymfødemer og de problemer, som de skaber, behandles på et offentligt møde mandag 3. februar kl. 19 på Frivillighedscentret i Hårlev.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag i Hårlev om lymfødem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag i Hårlev om lymfødem
Stevns - 23. januar 2020 kl. 14:14
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag 3. februar kl.19.00 indbyder Prostatakræft foreningen Propa og Kræftens Bekæmpelse på Stevns til foredrag om lymfødem. Det finder sted på Frivillighedscentret i Hårlev og er åbent for alle.

Lymfødem er hævelser på grund af væsker i kroppen og kan opstå, når man fjerner lymfeknuderne i forbindelse med en kræftoperation. Hos kvinder sker det oftest for dem, der er opereret for brystkræft, og hos mænd, der er opereret for prostatakræft. Det kan være meget ubehageligt og smertefuldt, så derfor er det en god ide at få gjort noget ved problemet.

På mødet vil sygeplejerske Susan Nørregård fortælle, hvad man kan gøre. Hun arbejder til hverdag med patienter med lymfødemer på Bispebjerg Hospital, så hun har god erfaring med at hjælpe patienter med lymfødem.

Der vil blive serveret kaffe og kage til mødet. Arrangørerne beder om tilmelding senest 31. januar til Svend Erik Bodi, mail: sbodi@outlook.dk, tlf. 2464 1139, eller til Anny Borch Jensen, mail: annyborch@mail.dk eller tlf. 2924 7726.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk