20. oktober 2020
Flemming Møldrup kommer til Stevns på onsdag 30. september klokken 19, hvor han besøger Strøbyskolen og holder foredrag. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Flemming Møldrup kommer til Stevns på onsdag 30. september klokken 19, hvor han besøger Strøbyskolen og holder foredrag. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: Fremtidens boligform og verdensmål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: Fremtidens boligform og verdensmål
Stevns - 27. september 2020 kl. 08:45

Siden sommeren 2019 har et særligt opgaveudvalg arbejdet med FNs 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling. Udvalget inviterer nu igen til et arrangement, da én af oplægsholderne måtte melde pas sidste gang.

Foredraget med Flemming Møldrup finder i stedet sted nu på onsdag 30. september klokken 19-21.30 på Strøbyskolen.

Flemming Møldrup er blandt andet kendt fra »Kender du typen« på DR1. Han kommer og fortæller om, hvilke tendenser vi ser hos unge mennesker i dag, når det gælder valg af boligformer - og hvilken rolle bæredygtighed spiller for de unge generationer, når de skal bosætte sig.

Derudover kommer Thomas Ravn-Pedersen, der er direktør i Verdensmålsakademiet, og gør de fremmødte klogere på FNs 17 verdensmål, hvorfor vi har brug for verdensmål, og hvordan vi kan oversætte dem til lokale forhold.

Der bliver taget hensyn til corona, og derfor er der plads til maksimalt 50 deltagere - der er stadig ledige pladser, men det er efter først til mølle-princippet. Tilmelding sker via kommunens hjemmeside www.stevns.dk.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk