21. september 2020
Foto: Henrik Fisker
Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag: At være nabo til en naturpark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag: At være nabo til en naturpark
Stevns - 16. september 2020 kl. 17:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tryggevælde og Stevns Ådals Bevarelse afholder generalforsamling på Mødestedet ved Hårlev Bibliotek i morgen torsdag 17. september klokken 19. Og inden generalforsamlingen inviterer foreningen til et spændende foredrag.

- Stevns Kommune har meldt ud, at de ønsker at arbejde med planer for en naturpark i Tryggevælde Ådal. Derfor har vi inviteret initiativtager til foreningen og tidligere formand, biolog Ella Pedersen, til at fortælle om hendes erfaringer fra arbejdet med og omkring naturpark Åmosen i Midt- og Vestsjælland, oplyser foreningens nuværende formand, Inge Ambus, og fortsætter:

- Ella Pedersen flyttede fra Stevns til Kalundborgegnen, hvor hun hurtigt blev involveret i arbejdet omkring Naturpark Åmosen. Det er erfaringer herfra, som Ella Pedersen vil dele med os.

I sit foredrag vil Ella Pedersen blandt andet komme ind på, hvordan udpegningen til Naturpark har påvirket de landmænd, som har jord i og op til Naturparken og om betydningen for andre, der bor i eller omkring Åmosen.

- Det kan lyde lidt tørt, men det vil være spændende at høre mere om arbejdet i Støtteforening Naturpark Åmosen, inden vi for alvor går i gang i Stevns Kommune, lover formanden og giver flere bud på spørgsmål, der kan melde sig for de mennesker, som bliver berørt af en mulig naturpark:

Hvordan påvirker det græsningen og dyrkningen af jorden i Tryggevælde Ådal? Har det overhovedet nogen påvirkning på det daglige liv? Hvad betyder det for dem, der bliver naboer dertil? Bliver der flere stier i det åbne land? Kommer der mange flere gæster til området? Skal der være offentlig adgang?

Alle er velkomne til foredraget. Det er gratis for foreningens medlemmer, mens ikke-medlemmer må betale 25 kroner.

Efter foredraget - og inden generalforsamlingen - inviterer foreningen på kaffe og lidt sødt.

- Alle er også velkomne til at deltage i generalforsamlingen, men det er kun medlemmer, der har stemmeret. På generalforsamlingen vil vi både gennemgå årets arbejde og komme ind på næste års arbejde, slutter formanden.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk