13. juni 2021
Jørgen Henriksen fra Østsjællands Vaskeri Fond har været nede for at møde en flok glade sejlerbørn, der er rigtig godt tilfredse med, at klubben nu har fået en ny følgebåd - som man blandt andre kan takke Jørgen Henriksens fond for - ud over Nordea Fonden.   Privatfoto
Jørgen Henriksen fra Østsjællands Vaskeri Fond har været nede for at møde en flok glade sejlerbørn, der er rigtig godt tilfredse med, at klubben nu har fået en ny følgebåd - som man blandt andre kan takke Jørgen Henriksens fond for - ud over Nordea Fonden. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Følgebåd i sejlklub sikret med fonds-støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Følgebåd i sejlklub sikret med fonds-støtte
Stevns - 14. maj 2018 kl. 14:49

Sejlklubben Rødvig Stevns har haft besøg af formand Jørgen Henriksen fra Østsjællands Andelsvaskeris Fond, som har doneret midler til brug for køb af en ny følgebåd, som bliver til stor glæde for trænere og sejlere i ungdomsafdelingen.

Følgebåden er allerede købt, og som det kan ses på billedet, var det også en flok glade sejlere og trænere, der samlet sagde tak, da Jørgen Henriksen kiggede forbi på en solbeskinnet træningsaften.

Ud over pengene fra den lokale fond har sejlklubben også modtaget en donation fra Nordea Fonden, der også er anvendt til køb af den nye følgebåd.

- Der skal lyde en stor tak til begge fonde, der har gjort det muligt, at vi nu kan give ungdomssejlerne en bedre og ikke mindst en mere sikker træning, når de er på vandet, lyder det fra Rolf Larsen, der er formand for Sejlklubben Rødvig Stevns.

Besøget fandt sammen med jollesejlernes start på sejlsæsonen, hvor der var høj sol og en let brise ud for Rødvig. 14 sejlere var på vandet med humør, der var mindst lige så højt som solen stod på himlen.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk