18. september 2020
AIK 65 samler hvert år mange piger i sin fodboldafdeling - mange af dem er kommet med via den årlige flyvetur med Pigeraketten fra DBU.
AIK 65 samler hvert år mange piger i sin fodboldafdeling - mange af dem er kommet med via den årlige flyvetur med Pigeraketten fra DBU.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flyv en tur med Pigeraketten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flyv en tur med Pigeraketten
Stevns - 07. august 2019 kl. 16:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ligesom tidligere år lander DBU's pigeraket på boldbanerne ved Strøby Idrætscenter. Det sker på onsdag 14. august kl. 15-18, hvor alle piger mellem fem og 11 år er velkomne til at møde op.

arrow Læs også: Pigeraketten er landet

Formålet er som altid at motivere pigerne til at spille fodbold. Det er nemlig sjovt, siger Conni Olsgaard fra AIK 65 Fodbold.

- Det er godt at røre sig og få motion og godt at være ude i den friske luft. Alt dette sammen med andre friske piger, hvor det sociale sammenhold giver os alle en dejlig oplevelse, siger hun.

Som passagerer på Pigeraketten flyver de deltagende piger ud i et fiktivt rumunivers, hvor de skal besøge planeter med forskellige fodboldaktiviteter for at finde delene til klubnøglen, der er blevet ødelagt og kastet ud i rummet.

Pigerne skal i samarbejde med DBU's astronaut: Fie samle den gyldne klubnøgle, så klubben atter kan blive åbnet til klubtræning.

Det er gratis at flyve med raketten, men det anbefales at tage praktisk tøj på, som kan tåle det danske sommervejr, da arrangementet ikke aflyses i tilfælde af regn, da det er friske piger der deltager.

Flyveturen afsluttes med uddeling af små gaver til alle deltagerne.

arrow Lokale fodboldklubber bryder grænser ned
25. august 2019 kl. 17:01 Opdateret: kl. 17:09
arrow Pigeraket skal få piger til at spille fodbold
12. maj 2019 kl. 09:22 Opdateret: kl. 09:22
Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk