18. oktober 2019
Initiativgruppen for den komnmende legeplads i Store Heddinge kan glæde sig over, at de frivillige bidrag begynder at strømme ind.
Initiativgruppen for den komnmende legeplads i Store Heddinge kan glæde sig over, at de frivillige bidrag begynder at strømme ind.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere penge til legepladsen Stevntilus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere penge til legepladsen Stevntilus
Stevns - 11. juni 2019 kl. 08:16
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den planlagte legeplads med det spektakulære undervandsfiskeuhyre: Stevntilus mangler som tidligere omtalt penge til sin finansiering, før anlægsarbejdet kan skydes i gang. Initiativgruppen bag projektet har derfor en crowdfunding kampagne i gang, som alle kan bidrage til.

Meldingen fra Tim Warner - formand for Store Heddinge Borger- og Handelsstandsforening - er, at indsamlingen går så fint, at byggeriet ventes at gå i gang inden for de nærmeste uger.

Således har SuperBrugsen i Store Heddinge bevilget 35.000 kroner til Stevnstilus. Brugsuddeler Steen Hansen kalder ideen om en legeplads i Brugsens forhave for »et vanvittigt godt initiativ«.

- Det er i særklasse et projekt, der rammer en mangel i byen. Legepladsen kommer til at ligge centralt med gode parkeringsforhold, siger Steen Hansen til Stevnsbladet.

Senest har initiativgruppen modtaget tilsagn om økonomisk støtte fra Seas-Nve.

- Vi synes, at projektet skaber værdi til fællesskabet i regionen, hvorfor vi har valgt at donere 10.000 kroner til crowdfundingkampagnen. Men der er behov for endnu mere hjælp, hvis kampagnen skal rejse 85.000 kroner ved udgangen af juni, skriver forsyningsselskabet i en pressemeddelelse.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk