27. marts 2019
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere billeder: Stevns Jernmand også næste år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere billeder: Stevns Jernmand også næste år
Stevns - 25. juni 2018 kl. 13:27
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stævneleder Torben Karlshøj fra Køge Tri Team har allerede sat den sidste søndag i juni af i kalenderen til at afvikle Stevns Jernmand 2019.

arrow Læs også: Bedste tider nogensinde i Stevns Jernmand

- Rammerne har altid været perfekte her i Rødvig. Og stævnet i år er helt klart det bedste stævne, vi har haft både med vejret og afviklings-mæssigt. Vi hørte også kun, at deltagerne var særdeles tilfredse. Så selvom man siger, at man skal stoppe, mens man er på toppen, så bliver der selvfølgelig også Stevns Jernman næste år. Vi har ingen planer om at stoppe festen, siger han til DAGBLADET mandag formiddag.

Næste år bliver det således søndag 30. juni.

Konkurrencen i år slap dog ikke for uheld. En kvinde brækkede nogle ribben og måtte indlægges på Køge Sygehus efter at have taget den på hovedet hen over cykelstyret, mens en mandlig deltager brækkede kravebenet under et styrt på cyklen.

- Man kan ikke sige det nok. Det kræver fuld opmærksomhed, når man cykler med høje hastigheder. Et kort sekunds uopmærksomhed kan koste dyrt, lyder det fra stævnelederen.

Han er lidt ked af, at Stevns Kommune åbenbart ikke havde fejet ruten fri for grus lige så godt som sidste år, og at vandkanten og stykket på stranden, hvor deltagerne skulle starte på svømningen var belagt med en grødet suppe af fedtemøg og tang.

- Det er små detaljer i det store billede, men det er noget, jeg vil tage op med kommunen i evalueringen. Vi havde seks-syv punkteringer på den konto og selvom deltagerne nok er lige glade med tangen og fedtemøget, så er det ikke det mest indbydende at stå at kigge på, når der er samlet så mange tilskuere ude fra som tilfældet var, siger Torben Karlshøj, der mener, at Stevns Kommune godt kunne have gjort sig lidt ekstra umage.

Dansk Triatlon Forbund havde ni dommere med på Stevns, og de var meget tilfredse med rammerne og afviklingen af konkurrencen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk