16. juni 2021
Koldkrigsmuseum Stevnsfort har åbent hen over Kristi himmelfarts-weekenden. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Koldkrigsmuseum Stevnsfort har åbent hen over Kristi himmelfarts-weekenden. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere aktiviteter på Koldkrigsmuseet hen over Kristi himmelfarts-weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere aktiviteter på Koldkrigsmuseet hen over Kristi himmelfarts-weekenden
Stevns - 12. maj 2021 kl. 17:54

Hvordan lyder en vandretur i Verdensarven?

Kom på en guidet vandretur på Stevns Klint, der fortæller om både kridt og fossiler samt livet ved Stevns Klint, sådan skriver Østsjællands Museum og Koldkrigsmuseum Stevnsfort i en pressemeddelelse.

»Vi gør holdt og nyder den storslåede natur på turen, der varer ca. 2,5 time. Turen strækker sig tidsmæsigt 66 millioner år tilbage i tiden, op gennem den kolde krig og til Stevns Klint som Unesco verdensarv i dag, og geografisk kommer vi ca 6,5 km ad Trampestien fra Koldkrigsmuseum Stevnsfort, til Højerup og tilbage.«

Koldkrigsmuseum Stevnsfort tilbyder også det nye Cosmic Top Secret, samt guidede ture i undergrunden.

- Vores udendørsaktiviteter har vist sig at være en kæmpe succes, og det er med glæde at vi arrangerer flere Vandreture verdensarven, - folk kommer med super gode tilbagemeldinger!, fortæller museumsdirektør Peter Gravlund Nielsen fra Østsjællands Museum.

Selv om corona sætter en begrænsning på antallet af gæster, der kan besøge Koldkrigsmuseum Stevnsforts gange i undergrunden på samme tid, er det nu muligt at besøge fortets indre.

- Vi anbefaler folk at bestille billetter i god tid, for turene i undergrunden bliver hurtigt udsolgt, lyder det fra museumsdirektøren.

Fakta om turen

Guidet tur i undergrunden: Billet kan med fordel bestilles på Østsjællands Museums hjemmeside - der er kun 14 pladser pr. tur, så de bliver hurtigt udsolgt.

Terrænet og særudstillingen 'Spionage' og det tilhørende spionspil Cosmic Top Secret kan ses og spilles alle dage - både digitalt og analogt!

Der kræves coronapas af folk over 15 år til alle aktiviteter og brug af mundbind er nødvendig indendørs. Der er flere testcentre, der har åbent i området.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk