25. maj 2019
Ingen tvivl om, at kamplederen får noget at se til, når Maria Rytter Sivertsen og Ditte Wiese Winther-Rasmussen stiller op til fightnight i disciplinen: forfattere. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Ingen tvivl om, at kamplederen får noget at se til, når Maria Rytter Sivertsen og Ditte Wiese Winther-Rasmussen stiller op til fightnight i disciplinen: forfattere. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fight night om forfattere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fight night om forfattere
Stevns - 14. juni 2018 kl. 06:19
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kom til de store forfatteres Fight Night på biblioteket. Sådan skriver Stevnsbibliotekerne i en lidt anderledes formuleret pressemeddelelse end vanligt fra den kant. Således skriver de eller fredelige bibliotekarer i meddelelsen, at der denne aften bliver kamp til sidste blodsdråbe, når dansklæreren og forfatteren mødes og hver især udgyder ord over hinanden - ord, som er skrevet af nogle af vore største forfattere.

De to kamphøner vil kæmpe - eller som det står - battle over tre runder. Eneste tilladte våben er udvalgte værker af disse forfattere:

Runde 1: Johannes V. Jensen vs. Dan Turèll

Runde 2: H.C. Andersen vs. Tove Ditlevsen

Runde 3: Herman Bang vs. Karen Blixen

Efter hver runde publikum med bragende bifald, hvem der vinder. Kampleder og overdommer er biblioteksleder May-Britt Diechmann.

Der bliver en pause undervejs, så furierne kan få klaret halsen, mens de fremmødte kan få sig en kop kaffe og en småkage.

Dansklæreren er Maria Rytter Sivertsen og forfatteren er Ditte Wiese Winther-Rasmussen.

Gå ikke glip af dette stevnske blodbad! Kom og gør din indflydelse gældende - vær med til at klappe den bedste forfatter/duellant i mål. Det foregår tirsdag 19. juni klokken 19 på Store Heddinge Bibliotek.

Hent gratis billet via begivenheden på Stevns Bibliotekernes facebook-side eller hjemmesiden stevnsbib.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk