17. oktober 2019
Der var god stemning, hygge og snak på kajen i Bøgeskov Havn ved pinselørdags ?Havnewarming?.
Der var god stemning, hygge og snak på kajen i Bøgeskov Havn ved pinselørdags ?Havnewarming?.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Festlig dag ved Bøgeskov Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Festlig dag ved Bøgeskov Havn
Stevns - 12. juni 2019 kl. 12:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Morgenens byger blev afløst af solskin og frisk brise, da Bøgeskov Havn pinselørdag ved middagstid gav signal til åbningen af den såkaldte havnewarming - og i det flotte havvejr begyndte gæsterne straks at strømme til.

Arrangementet var den offentlige markering af ejerskiftet, hvor Foreningen Bøgeskov Havn nu er havneejer og i et lille års tid har arbejdet på at redde havnen fra en truende død.

Gæsterne, der kom både fra havsiden og landsiden, kunne ved selvsyn konstatere, at havnen i den idylliske nordstevnske natur fortsat lever og nu fremtræder livskraftig med nyt broanlæg langs hele vestmolen, restaurerede bygninger og med uddybning af sejlrende og havnebassin i en grad, som atter muliggør besøg af gæstesejlere i en bredere skala.

Eftermiddagen igennem hyggede de mange gæster sig i festtelt på kajen og udendørs med mad, drikke og en skipperskrøne eller ti. Spillemændene De halvgamle lagde den rette stemning og sørgede også for, at sangstemmerne kunne røres.

Dansk Søredning fra Køge og Stevns-beredskabet stillede hver med en redningsbåd og sørgede for søsikkerhedsevents i havnebassinet. Det var også muligt at få en gratis tur i søredningens lynhurtige båd.

Det bebudede redningshelikopterbesøg måtte aflyses på grund af udkald til redningsopgaver, men det var der selvfølgelig forståelse for på havnen.

- Vi glæder os over det store besøg til havnens festdag. Det vidner om en interesse og en opbakning hos både sejlere og landfolk, som er guld værd for det arbejde, vi har i gang for at sikre, at Bøgeskov fortsat kan være en levende havn, siger Palle Christensen, der er pressetalsmand for Foreningen Bøgeskov Havn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk