29. maj 2020
En æske er ikke bare en æske. Minna Andersen har de seneste 12 år fremstillen æsker efter bogbindingsmetoden. Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

En æske er ikke bare en æske. Minna Andersen har de seneste 12 år fremstillen æsker efter bogbindingsmetoden. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fernisering på Kulturloftet af designerkunst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fernisering på Kulturloftet af designerkunst
Stevns - 16. oktober 2019 kl. 20:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag er der fernisering på Kulturloftet i Store Heddinge for en udstilling af to meget forskellige kunsternere. Katrine Hauerslev er en dansk designer, illustrator og »doodler«. Hendes arbejde reflekterer hendes interesse for detaljerede illustrationer, hvor hun eksperimenterer med linjer, prikker og former i meget småt format.

Hun forsøger altid at føre sit publikum ind i en verden af prikker, streger og kurver. Fra abstrakte billeder, til tegninger af dyr og fantasi rum, håndtegner hun alle illustrationer på kunstpapir med fiberpenne.

Minna Andersen har de seneste 12 år fremstillet æsker efter bogbindermetoden, designer med skrå, lige og buede sider - firkantede eller mangesidede. Hun dekorerer med eksempelvis japansk papir, banan- og palmefiber papir.

Fernisering finder sted på lørdag 19. oktober klokken 11-12.30, men er du forhindret kan udstillingen ses helt frem til 16. november på Kulturloftet over biblioteket i Store Heddinge.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk