16. oktober 2019
Allerede denne uge har én af kunstnerne taget fra fyrcentret ind til byparken for at færdiggøre sit kunstværk. Chr. Jensen fra Ikast har fået skabt  sin 2,5 meter høje skulptur i kalksten, og da den ville blive for stor til at transportere ind til sin plads, så har han lavet den »on location«. De ni andre kunstværker må dog vente til senere. Foto: Erik Nielsen
gallery icon

Se billedserie

Allerede denne uge har én af kunstnerne taget fra fyrcentret ind til byparken for at færdiggøre sit kunstværk. Chr. Jensen fra Ikast har fået skabt sin 2,5 meter høje skulptur i kalksten, og da den ville blive for stor til at transportere ind til sin plads, så har han lavet den »on location«. De ni andre kunstværker må dog vente til senere. Foto: Erik Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fernisering af stor skulptur-park udsat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fernisering af stor skulptur-park udsat
Stevns - 06. september 2018 kl. 14:09
Af Erik Nielsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

10 kunstværker står klar på lørdag, men fundamenterne de skal stå på er ikke klar. Derfor udsættes den bebudede fernisering af en skulpturpark midt i Store Heddinge, til fundamenterne kan tage imod kunstværkerne.

arrow Læs også: Aben skubbes rundt i sag om smuldrende skulpturer

Man kan i stedet komme ud til Stevns Fyr og se de færdige værker fra klokken 14.30 - 16.30 nu på lørdag 8. september, hvor man også kan møde kunstnerne, mens de endnu er her.

- Kunstnerne rejser hjem søndag og kommer igen, når vi afholder den endelige fernisering, lyder det fra koordinator Charlotte Mannstaedt.

Hun forklarer, at årsagen til at fundamenterne ikke kan nå at komme på plads skyldes, at det har vist sig at være en længere proces end forventet at få afklaret diverse tilladelser omkring sikkerhed, oversigtsforhold og hensyn til drift og vedligeholdelse i byparken.

- Nu vil vi tage os den nødvendige tid til at finde de helt rigtige løsninger, så Store Heddinge får den unikke skulpturpark den fortjener, som opfylder såvel kunstneriske som praktiske hensyn, siger koordinatoren.

Ny dato for ferniseringen udmeldes så snart, der er en ny køreplan for fundamenterne.

arrow Hærværk på kalkskulptur
08. januar 2019 kl. 13:33 Opdateret: kl. 13:33
arrow Nattefrost hærger nye kalk-skulpturer
08. januar 2019 kl. 13:31 Opdateret: kl. 13:34
arrow Handelsformand: Skulpturpark skal skabe mere handelsliv i centrum
26. november 2018 kl. 13:57 Opdateret: kl. 13:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk