20. april 2019
Smeden og hans kone er de to eneste ansatte i Klippinge Smede- og Maskinværksted. Dorte og Torben Skovly har været tæt sammen siden 1974. Foto: Henrik Fisker
gallery icon

Se billedserie

Smeden og hans kone er de to eneste ansatte i Klippinge Smede- og Maskinværksted. Dorte og Torben Skovly har været tæt sammen siden 1974. Foto: Henrik Fisker
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Faste kunder beder ikke om et pristilbud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Faste kunder beder ikke om et pristilbud
Stevns - 20. juli 2018 kl. 14:12
Af Henrik Fisker
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klippinge Smede- og Maskinværksted har to ansatte. Ud over smeden selv er det hans kone, som er en meget trofast og loyal medarbejder. Det viser sig ved, at hun konsekvent omtaler sin chef og mand som Smeden. Derfor er hun naturligvis selv Smedens Kone.

På dåbsattesten hedder han Torben Skovly, og konen hedder Dorte. Dorte uden h, som hun understreger, for tingene skal være i orden.

Så når Smeden holder rund fødselsdag, så er Smedens Kone inde over. Fredag 27. juli fylder han 60 år, og det skal fejres. Der bliver åbent hus på adressen: Lykkebrovej 2 mellem kl. 13 og 16. Menuen står på grillet vildsvin, som Smeden selv har skudt oppe i Sverige.

- Det er ikke voldsomt stærkt i smagen, siger Torben Skovly, der selv står tidligt op på den runde og sætter grisene på grillen kl. 6 om morgenen. Så er man ligesom i gang.

For Smeden har, hvad han selv kalder, en »veludviklet selvdisciplin«. Det er man nødt til at have, når man er selvstændig og har en kundekreds, der forventer, at arbejdet bliver udført til tiden.

- Min svigersøn siger, at jeg har et unaturligt forhold til arbejde. Det er nok mest, når vi skal lave noget sammen, og jeg siger, at »nu går vi til den«, siger han.

Læs hele portrætinterviewet med Smeden i Klippinge i DAGBLADET Stevns fredag.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk